UX Design

Termen ”brugeroplevelse” er ganske håndgribelig og alle har en forståelse heraf. I relation til UX ligger der dog et stort udviklingsarbejde bag før et givent digitalt produkt er klar til at blive præsenteret for brugerne. Elementer som brugervenlighed og funktionalitet skal endevendes og optimeres allerede inden den endelige udvikling, starter op. Processen kaldes UX (User eXperience), og er et vigtigt redskab i digital udvikling og integrering.

Bagom UX

UX Design er helt afgørende for virksomheder, der baserer sin forretning på digital marketing. Dermed kan det ikke anbefales nok at man tænker UX Design ind i virksomhedsstrategien. I bund og grund er humlen i det hele om dine kunder får den gode brugeroplevelse, når de interagerer med din digitale platform (hjemmeside, webshop, SoMe).

Den digitale onlineverden er nådesløs, og hvis ikke du er på forkant med konkurrenterne og giver et indtryk af professionalisme i forhold til at tjene dine kunders ønsker og behov, vil de hurtigt søge andre græsgange. E-handlens ekspansion har gjort det nemt for forbrugeren at ”switche” fra shop til shop. I den optik kan en dårlig brugeroplevelse have en særdeles negativ effekt for din virksomhed. En af metoderne til at fastholde dit målgruppesegment, er netop at bevare et løbende fokus på elementerne i din UX, og fortsat nytænke UX i din digitale marketingstrategi.

UX Design-SideWalk

Sådan arbejder vi

1.
Afklaring

2.
Analyse

3.
Produktion

4.
Drift

UX Design-Services-SideWalk

SideWalk og UX Design

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at UX’eren har mange berøringsflader i bestræbelserne på at sikre den gode slutoplevelse for brugeren. Kvalitetssikring er et nøgleord, men det kan være en lang og forhindringsfyldt vej at nå dertil. Dog er det vores erfaring at den altid er spændende.

Hos SideWalk arbejder vi med UX Design inhouse, når vi udvikler online løsninger. De praktiske elementer i UX-procesdelen af en løsning, kan bl.a. være håndtegnede mock ups af løsningen, navigationsstruktur, hjemmesidedesign og kundesupport.

Kunden inddrages i processen hele vejen fra start til slut. Denne rejse starter ofte med en eller flere workshops, hvor vi kortlægger målgruppe og brugeradfærd. I den videre udvikling anvender vi use cases, wireframes og til tider testbrugere. Vi har også tidligere haft succes med udvikling af variable prototyper, som med et panel af testbrugere har givet særdeles kvalificeret feedback. Variable prototyper kan desuden rense slutproduktet for uforudsete fejl og mangler, og gøre den endelige lancering til en succes.

Skal vi tage en snak om hvordan UX inkorporeres bedst muligt i din online platform?

Kontakt SideWalk på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på info@side-walk.dk.

Skal din UX have et boost?

Kontakt Ronny og hør mere om hvordan vi kan optimere din eksisterende UX og implementere nye ideer, så kvaliteten i din digitale marketing bevares. 

Ronny Dohm-SideWalk
Luk menu

Kontakt