Loader ...
Loader...

Om SideWalk

Firmaet SideWalk blev grundlagt i 2005 af Ken Christensen og Ronny Dohm, men består i dag af Ronny Dohm som ejer, samt 5 ansatte på kontoret.

Om os - SideWalk

Firmaets størrelse gør at vi altid får et personligt forhold til vores kunder, samt at der ikke er for mange "kokke omkring maden".

Idégrundlaget er opbygget omkring to ideer, der tilsammen danner kernen i den måde, vi tænker og laver vores produkter på.

Den ene er visionen om at alle skal have et professionelt, søgevenligt, flot og velfungerende website. Vi tror på at fremtidens websites i højere grad skal tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Rygraden i det færdige webprodukt er i de fleste tilfælde SideWalks egenudviklede Subway CMS system, men vi arbejder også i andre CMS systemer såsom WordPress, PrestaShop og Magento.

Den anden vision er at skabe en unik oplevelse for vores kunder inden for kommunikation. Vi vil med andre ord gerne være partner på SoMe, kommunikation, AdWords, SEO og alle de kanaler som sikrer, at kommunikationen skaber den rigtige markedsføring.

Rent fysisk er vi placeret i Randers. Vi har dog ingen geografiske restriktioner om hvor, vi tilbyder vores produkter.