Tekstforfatter_Marketing_SideWalk

SideWalk – den gode tekst i fokus

Mangler du godt tekstindhold til eksempelvis hjemmeside, nyhedsbrev, blog, SoMe og/eller pressemateriale? SideWalk har tekstforfattere inhouse, der klarer dine tekstopgaver.

Med kvalitetsbevidste tekster og content lægger du grundstenen til øget synlighed og vækker samtidig tillid hos dine kunder, følgere og læsere. Med SideWalk får du knivskarpe tekster til brug online og offline, der sikrer dig et indbydende udstillingsvindue. Vi går i dialog med dig for at sikre det bedst mulige udbytte i forhold til din branche, dine produkter, din målgruppe, mv.

Opnå synlige resultater med SideWalks tekstforfatter

Foruden at være sprogligt velfunderede og berigende for læseren, skal tekster i en marketingsoptik gerne tiltrække potentielle kunder og øge salgskonverteringen for din virksomhed.

Den perfekte tekst findes ikke, men den gode tekstforfatter, der kender til håndværket og besidder evnerne til den skriftlige formidling, vil kunne gøre en forskel på marketingparameteret. Først og fremmest skal budskabet i teksten selvsagt ud over rampen, og understøttes af kendskabet til målgruppe, søgetermer og stringent kommunikation.

Tekstforfatter_Marketing_SideWalk

Kunsten ved den gode tekst, og tekstforfatterens fornemmeste opgave, er at indfange og fastholde læseren. I en hektisk hverdag hvor swipene fjerner billeder, reklamer og tekster med samme hastighed, som et blink med øjet, kræver dette element meget af tekstforfatteren. Det kræver at man tænker ud af boksen og forsøger at skille sig ud i informationsboomet. Er budskabet krystalklart? Fremgår det for læseren hvad han/hun kan forvente?

Sandsynligheden for at du bliver frasorteret til fordel for en af dine konkurrenter kan i mange tilfælde skyldes, at kommunikationen i din tekst er forvirrende og/eller misinformerende.

Hos SideWalk lægger vi vægt på grundig research af de givne emner i forhold til at kunne forfatte de bedst mulige tekster. Du bestemmer selv hvor meget du vil involveres i processen med tekstforfatningen. Denne interaktion afhænger naturligvis ofte af opgavens omfang. Vi vil naturligvis altid sørge for at teksterne bliver godkendt hos kunden inden de offentliggøres.

Optimér din virksomhed med SideWalks tekstforfatter

Tekstforfatter_Marketing_SideWalk

Hos SideWalk har vi tekstforfattere inhouse med skrivefærdighederne på plads. Har du brug for skriftligt indhold af høj sproglig kvalitet? Vi kan formidle dine brands, services og produkter på skrift. Det anbefales også, at du tænker en SEO-strategi ind i din markedsføring, når vi taler om tekstforfatning. SEO kan vi også hjælpe dig med, så du altid er godt placeret i Googles organiske søgeresultater.

Ved at overlade din virksomheds tekstforfatning til SideWalk videregiver du et element i din markedsføring som er en tidskrævende faktor. Du frigiver dermed også tid til prioritering af andre opgaver. Du kan også altid kontakte os med henblik på redigering, finpudsning og korrekturlæsning på dine eksisterende tekster, så dit skriftlige indhold sidder lige i skabet.

Skal SideWalk skrive dine tekster? Kontakt os uforpligtende på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.