Nyt år, nye medarbejdere, ny webshop, nyt design

Skriver_Collection_indretning
SideWalk-Skriver-Collection

Skriver Collection - ny webshop med integration til e-conomic og Shipmondo i PrestaShop

Skriver Collection er en dansk designvirksomhed med base i Randers, og grundlagt i 2007 af Jane Skriver.

Til at begynde med solgte Skriver Collection eksklusive designmåtter, men fik på rekordtid stor succes hvorefter designvirksomheden udvidede med puder, plaider og puffer samt en ny Outdoor serie fremstillet i de fineste vandafvisende kvaliteter. Skriver Collection er kendt for deres flotte tekstiler og tæpper til hjemmet.

Jane Skriver har i dag fuldt fokus på udviklingen af trendsættende og moderne designs i eget navn – ganske stilfuldt og personligt. Et altoverskyggende krav til Skriver Collections produkter er dels, at de er produceret lokalt samt skabt med omtanke for miljøet.

I løbet af 2019 fik SideWalk til opgave at stable en ny webshop på benene til Skriver Collection. Løsningen blev udviklet i PrestaShop og af særlige features kan nævnes implementering af integration til e-conomic og Shipmondo.

SideWalk udarbejdede 2-3 mock-ups af nyt webdesign, og drøftede herefter den kommende arbejdsprocedure med Skriver Collection.
SideWalk installererede nedenstående 3. partsmoduler til understøttelse af krav til funktioner på hjemmesiden.

1. Opsætning og installation af Epay indløsningsaftale. Skriver Collection fik i forbindelse med lancering af PrestaShop mobilepay i indløsningsaftalen.

2. E-conomic integration
Integrationspartner med sikker integration, og mulighed for styring i webshop i takt med at salget i PrestaShop udvikler sig.

3. Installation af et plugin til understøttelse af udtræk af ”product feeds” til videre brug til affiliated markedsføring.

4. Installation af ”PDF E-flipbook Reader Catalog” til PrestaShop.

5. Installation og opsætning af Instagram plugin med mulighed for opsætning af et html feed fra virksomhedens eksisterende Instagram-konto.

6. Installation af Mailchimp html feed til bundfrise sign-on mail formular.

7. Integration med GLS, f.eks. printer og andet hardware.

Besøg Skriver Collection her.

SideWalk-Stensballegaard

Stensballegaard - nyt UX-design af hjemmeside samt øget brugervenlighed

Herregården Stensballegaard i Horsens blev opført helt tilbage i 1692-1693, og var Midtjyllands første barokanlæg. Stensballegaard har en lang og traditionsrig historie med skiftende ejerskaber. Siden 1928 har Stensballegaard været ejet af Ahlefeldt-Laurvig-slægten og indehaves i dag af fjerde generation i slægten.

Stensballegaard er i dag overgået fra traditionel landbrugsdrift til kundefokuseret virksomhed med bl.a. golf, depotrum (Boxdepotet), skovbegravelse, juletræssalg, skovhonning, jagt og lejeboliger.

For Stensballegaard har SideWalk på virksomhedens hjemmeside implementeret et nyt UX-design, der kæler for øjet og højner brugervenligheden på sitet. I samarbejde med Stensballegaard har vi udviklet et moderne stiludtryk, der vil være medvirkende til at styrke den visuelle identitet. Derudover er der udviklet nyt grafisk content og nye illustrationer til sitet samt en ny underside for kæledyrsbegravelse.

Du kan besøge Stensballegaards hjemmeside her.

Nye ansigter hos SideWalk

Pr. 6. januar 2020 fik vi hos SideWalk to multimediedesignere ombord på bureauet.

Joachim Berg er født i Aarhus og opvokset i den lille by Hou.

Fritiden bruger Joachim bl.a. på at tegne og lave visuelt content.
Som ordblind har Joachim haft en del udfordringer i forhold til at læse, men i tegneseriernes farverige verden har han altid fundet god underholding, da han via de illustrerede fortællinger har fundet sin egen inspiration og lyst til at skabe kommunikation og formidling via billeder og illustrationer. På den baggrund har Joachim altid vidst at han skulle arbejde med visuelt content, og uddannelsen som multimediedesigner var derfor et nemt valg.

Mads Pedersen bor p.t. i Assentoft og studerer multimediedesign på Erhvervsakademi Aarhus med fokus på Content Creation. Tidligere har Mads gået på STX i Paderup samt Mellerup Musikefterskole. I en kort periode studerede Mads erhvervsøkonomi på Aarhus BSS, hvilket inspirerede ham til at gå i en mere kreativ retning.

Mellem gymnasium og videregående uddannelse arbejdede Mads to år hos Viking Danmark, der har fokus på salg af landbrugsartikler.

Nøgleordet i Mads’ fritid er afslapning, om det så er foran tv’et med en god gang E-sport eller sammen med venner og familie, betyder ikke så meget.

Pr. 13. januar 2020 tiltrådte Rune Wachs som softwareudvikler hos SideWalk.

Det sidste halve år har Rune været i praktik hos os, og med en frisk uddannelse som datamatiker i baglommen, er vi glade for at kunne byde Rune velkommen tilbage i en fast stilling. Rune kommer fra en lille by ved navn Brørup, men er i dag bosiddende i Viby J og når han ikke er på arbejde bliver fritiden bl.a. brugt på at cykle og spille/designe/lave spil.

Hjertelig velkommen til alle nye medarbejdere!