Henrik_Dahl_Netværk_case

SideWalk præsenterer: Henrik Dahl Netværk – den officielle app

Henrik Dahl Netværk App Case SideWalk

Hos SideWalk er vi rigtig stolte af at vores seneste opgave inden for app udvikling nu er tilgængelig i både App Store og Google Play.

Den populære tidligere DR-vært Henrik Dahl er i dag selvstændig med sit eget businessnetværk og egenudviklede koncept i Århus, Randers og Grenaa.

Ronny Dohm, indehaver af SideWalk, er aktivt en del af Henrik Dahl Netværk, og i den kontekst opstod dialogen omkring de mange muligheder og potentialer, der lå i en app til facilitering af Henrik Dahl Netværk. Herfra var der ikke langt fra ord til handling, og udviklingen af den officielle Henrik Dahl Netværk App blev hurtigt sat i værk. Henrik Dahl var en engageret sparringspartner i processen for at sikre at appen nu også kom til at ”sidde i skabet”.

Henrik Dahl

Grundkernen og hele ideen med appen var at medlemmer hurtigt og nemt kunne se kommende (og tidligere) netværksmøder, de enkelte agendaer til møderne, medlemslister samt skabe kontakt hinanden imellem uden for netværksmøderne. Desuden er det også muligt at oprette mødekalender samt modtage vigtige beskeder direkte fra Henrik Dahl omkring netværksarrangementer gennem appen via PUSH beskeder.

Appen er opbygget efter ”keep it simple”-princippet, så det er så nemt og brugervenligt som muligt for medlemmerne. Gennem udviklingsprocessen har SideWalk kørt en UX gennemgang (user experience) netop for at sikre, at appen blev så intuitiv og brugervenlig som muligt. Appen er naturligvis udviklet til både iPhone (iOS / Apple) samt Android (Google).

Bag appen ligger der et veludbygget CMS system, hvor Henrik Dahl Netværk selv kan styre indhold i appen, medlemmer, medlemsgrupper m.m.

Du kan læse mere om de mange funktioner i Henrik Dahl Netværk App lige her.

Mangler du eller din virksomhed en ny app?
Læs mere om SideWalks kompetencer inden for app udvikling her.

Nye ansigter hos SideWalk

Janni_Skriver
Rune_Wachs

Pr. 12. august 2019 dukkede hele to nye ansigter op på SideWalks kontor.

Janni Skriver studerer Informationsarkitektur på Aalborg Universitet og bliver færdiguddannet som cand.it i 2020. Janni interesserer sig for alle former for design, så udover at være UX Designer hos SideWalk, går hun meget op i boligindretning og bruger gerne fritiden på kreative sysler, som f.eks. hækling.

Rune Wachs kommer fra en lille by ved navn Brørup. Rune flyttede til Grenaa for at starte på HTX GameIT College Uddannelse, da han altid har haft en stor interesse inden for computerspil. Herefter flyttede Rune til Viby J for at uddanne sig som datamatiker, og prøve at lave noget andet end bare spil. Fritiden bliver brugt på at cykle, og spille/designe/lave spil.

Hjertelig velkommen ombord til både Janni og Rune.

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.