SideWalk_ny webshop

SideWalk skyder 2019 i gang

Ny webshop til Midtjysk Rideudstyr

Midtjysk Rideudstyrs nye webshop er nu gået live.

For Midtjysk Rideudstyr har Sidewalk bygget en helt ny webshop i PrestaShop, et open source webshopsystem.

Sidewalk har været rådgiver på en bæredygtig kasse- og webshopintegration, som ”snakker sammen”. Det vil med andre ord sige at PrestaShop er den primære motor som styrer alle varer, priser, antal, lagerstyring mv.

Løsningen til kasseintegrationen er lavet i samarbejde med iAdvice i en FlexPOS kasseløsning. Ud over det har vi integreret ERP systemet e-conomic (IEX) til webshop- og kasseløsningen, så alt webshopsalg bliver automatisk overført til økonomisystemet og salg fra kasseløsningen bliver lavet som dagsafslutning i samarbejde med iAdvice.

Løsningen er unik fordi vi forbinder og automatiserer hele detailsegmentet, både fysisk og på Internettet, i en og samme løsning. Det betyder, at man kun skal vedligeholde data et sted. Du sparer enorme ressourcer både på tid og administration.

PrestaShop er unik til SMV-markedet, som kombinerer deres salg både online og fysisk i butikker. Webshopsystemet kan integreres op imod flere tillægsmoduler, og er skalerbar i både design og funktionalitet. Ud over det, er det brugervenligt i både interface og backend. PrestaShop kommer man rigtig langt med uden at det kræver custom build løsninger til dyre penge.

Midtjysk Rideudstyr har ud over ovenstående fået en bedre hastighed på sitet og optimeret deres webshop med 3000 ekstra produkter. Der er kommet bedre struktur på design og menu, herunder kategorier, så webshopkunder opnår en god og bæredygtig webshop med simpel betaling til både kreditkort og MobilePay.

Ny UX Designerpraktikant hos SideWalk

Pr. 7. januar 2019 tiltrådte Benjamin Falberg hos SideWalk som UX Designerpraktikant.

Benjamin er 22 år gammel og er pt. i gang med 4. semester af sin uddannelse som multimediedesigner med speciale i UX ved Erhvervsakademi Aarhus. Benjamin har stor interesse for UX, i form af at skabe et design som både er flot og spændende, men også skaber en god brugeroplevelse. Benjamins fritid bliver brugt på at være spejder, spille musik og fotografering.

Benjamin kan kontaktes her [email protected].

Benjamin_Falberg