Jobopslag_SideWalk

SideWalk søger en full stack udvikler til vores dygtige team i Randers

Vil du med på holdet og blive en del af vores succes?

Et fantastisk team med plads til dig

SideWalk_team

Rent fagligt har vi også masser at tilbyde dig

Søger du udfordringer indenfor systemudvikling?

Til vores stærke team af udviklere søger vi en dygtig og dedikeret full stack udvikler, der har lyst til at være med til at styrke vores leverancekvalitet og effektivitet inden for specialudviklede opgaver til SMV-markedet.

På arbejdspladsen trives du godt med at være en del af et ligesindet team af entusiaster, der også holder af at arbejde med hele processen fra opstart til afslutning af projektet, hvor den nye software og webløsning leveres til kunden.

Du holder af faglige udfordringer og har lyst til at tage ansvar for dine opgaver. Du tør også sige fra, hvis du mener noget skal være anderledes. Du skal kunne indgå i et team, hvor vi lægger vægt på fælles opgaveløsning, vidensdeling og faglig sparring.

Som profil skal du kunne navigere i et åbent udviklingsmiljø. Du skal kunne arbejde selvstændigt og du befinder dig godt i et fællesskab for udviklere, hvor man kan dele erfaring på tværs af opgaver.

Du har en relevant uddannelse og kommer fra en lignende stilling med flere års erfaring inden for udvikling og teknologi. Du skal have lysten til at lære PHP, hvis du ikke kender til, det men vi ser gerne, at du har erfaring med PHP samt interesse for front end. 

Du kender til ansvar med at holde projekt og budgetter, samt at følge op på kravsspecifikationer. Det er vigtigt, at du har lysten til at udvikle dig og lære mere.

Den rette profil har erfaring med flere af følgende ting:

Det vil desuden være interessant for os (men ikke et krav) hvis du har kendskab til/erfaring med:

Har du spørgsmål til stillingen, så tag endeligt fat i Per Winkel på mail [email protected].

Om SideWalk

SideWalk er et stærkt vækstende Web-bureau, med base i den sydlige del af Randers, to minutters kørsel fra motorvej E45.

Vi tror på personlig og faglig forskellighed, og det har affødt et varieret hold af marketings- og technørder. Vi holder en uformel og tilgængelig omgangstone, hvor der naturligvis forventes høj kvalitet i de færdige arbejdsopgaver, men samtidig er der også plads til et slag bordfodbold og et stykke kage i ny og næ.

Som medarbejder hos SideWalk får du stor medindflydelse på beslutningerne og rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt.

Sådan søger du jobbet

Send din skriftlige ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt, vi behandler løbende. Skriv venligst ”Full stack udvikler” i emnefeltet. Der vil være telefonisk screening af ansøgere før samtaler.

Per Winkel_SideWalk

De bedste hilsner

Per Winkel og resten af team SideWalk