SMV digital pulje: Søg op til 50.000 kr. i støtte til rådgivning

SMV:Digital – Søg op til 50.000 kr.

SMV:Digital er igen klar med tilskudspuljer – denne gang á kr. 50.000,- til privat rådgivning indenfor digital markedsføring, E-handel og system integrationer. Det er efter først til mølle-princippet, så det er en god ide at have ansøgningen helt klar inden åbningsdatoen.

SMV:Digital puljen på op til 50.000 kr. kan du bruge på rådgivning indenfor:

 • Digital, administration og økonomistyring
 • Digital markedsføring
 • Digital sikkerhed
 • E-handel og online markedsplads
 • System integration
 • Produktionsoptimering
 • Indsamling og udnyttelse af data
Jeg er SMV:Digital rådgiver og kan hjælpe dig med ansøgning og få jer godt i gang med jeres projekt. Vi kan altså både hjælpe med ansøgningsfasen og projektforløbet. Vi har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder stærkt igennem deres projekter – med gode resultater til følge.
 
Udfyld formularen nedenfor og jeg kontakter dig og hjælper dig igennem ansøgningen til SMV:Digtal

Der åbnes for ansøgninger allerede mandag d. 12. april 2023, kl. 9:00

Kravene for at kunne søge tilskuddet

 • Min 2 årsværk i seneste afsluttede regnskabsperiode
 • SMV-status som indebærer maks. 249 ansatte
 • En omsætning på maks. 50 mio euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro.
 • 1:1 med finansiering i form af egne afholdte timer (minimum 137 timer a 365 kr./time), kontant betaling eller en kombination
 • Dansk CVR-nr.
 • Modtaget de minimis-statsstøtte under 200.000 euro, svarende til ca. 1.5 mio. kr. i indeværende og de to foregående regnskabsår i henhold til EU’s regler om de minimis-støtte.
 • OBS særskilte de minimis beløbsgrænser for primære erhverv.
 • Projektet har en digital og teknologisk nyhedsværdi for din virksomhed
 • Projektet er tilstrækkeligt organisatorisk og økonomisk forankret

Puljen fra SMV:Digital dækker halvdelen af udgifterne til dit projekt – dog maksimalt 50.000 kr. med denne pulje. 

Sådan ansøger du

Steps 01.

Tjek om du opfylder kravene

Kravene til din virksomhed og til projektet kan du læse mere om herover og inde på SMV:Digitals side om tilskudspuljen her.

Steps 02.

Udfyld og send ansøgning

Som godkendt rådgiver indenfor SMV:Digital hjælper jeg dig gerne med at få ansøgningen forberedt og sendt afsted. 

Brug din SMV:Digital pulje bedst muligt

For at øge chancen for succes med dit digitale projekt, er der nogle vigtige ting, du bør være forberedt på. Først og fremmest er det nødvendigt at afsætte tilstrækkelig tid og ressourcer til projektet. Her kan jeg som SMV:Digital rådgiver også hjælpe jer. Digitale projekter kan være tidskrævende og kræver ofte samarbejde med flere personer, så du bør forvente at bruge mere end det obligatoriske krav om 1:1 medfinansiering.

For det andet er det vigtigt at inddrage både medarbejdere og ledelse fra starten af projektet for at få mest muligt ud af SMV:Digital puljen på 50.000 kr. Medarbejdernes kompetencer og engagement vil have stor indflydelse på projektets succes, og det er derfor vigtigt at sikre, at de rette kompetencer er til stede i virksomheden. Hvis projektet er prioriteret højt og forankret i virksomheden, er der større sandsynlighed for at opnå de ønskede resultater.

Når det kommer til finansiering af projektet, skal du være opmærksom på, at SMV:Digital puljen udbetales efter projektets afslutning og godkendelse af din afrapportering. Det betyder, at du først skal betale for rådgivning og andre udgifter og derefter modtager du refusion.

Har du brug for hjælp til ansøgningen?

Hvis du opfylder kravene til at søge om tilskuddet, så hjælper jeg dig meget gerne videre i processen. Jeg er godkendt rådgiver af SMV Danmark. Kontakt mig på tlf. 42 34 74 73 eller mail [email protected] – så hjælper jeg dig i mål med ansøgingen.

SW Nyhedsbrev Kontakt

De bedste hilsner

Per Winkel

Godkendt SMV:Digital rådgiver

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.