Computer kode på skærm tæt på

Stærk senior softwareudvikler – vi mangler dig!

Til vores stærke team af udviklere søger vi en dygtig senior softwareudvikler, der har lyst til at være med til at styrke vores leverancekvalitet og effektivitet inden for specialudviklede opgaver til SMV-markedet.

På arbejdspladsen trives du godt med at være en del af et ligesindet team af entusiaster, der også holder af at arbejde med hele processen fra opstart til afslutning af projektet, hvor den nye softwareløsning leveres til kunden.

Du holder af faglige udfordringer og har lyst til at tage ansvar for dine opgaver. Du tør også sige fra, hvis du mener noget skal være anderledes. Du indgår i et team, hvor vi lægger vægt på fælles opgaveløsning, vidensdeling og faglig sparring. 

Som profil skal du kunne navigere i et åbent arbejdsmiljø, hvor daglig tidsregistrering på dine opgaver er et krav. Du skal kunne arbejde selvstændigt og du befinder dig godt i et kontorfællesskab for udviklere, hvor man kan dele erfaring på tværs af opgaver.

Du har en relevant uddannelse og kommer fra en lignende stilling med flere års erfaring som senior softwareudvikler inden for udvikling, design og softwareteknologi. Du skal have erfaring med PHP udvikling eller app udvikling. Har du erfaring inden for begge områder, er det en stor fordel.

Du kender til ansvaret med at holde projekt og budgetter, samt at følge op på kravsspecifikationer. Det er vigtigt, at du har lysten til at udvikle dig og lære mere.

Den rette profil har erfaring med:

Det vil desuden være interessant for os (men ikke et krav) hvis du har kendskab til/erfaring med:

Om SideWalk

SideWalk er et mindre, men stærkt vækstende web- og marketingbureau, med base i den sydlige del af Randers, to minutters kørsel fra motorvej E45.

Vi tror på personlig og faglig forskellighed, og det har affødt et varieret hold af marketings- og technørder. Vi holder en uformel og tilgængelig omgangstone, hvor der naturligvis forventes høj kvalitet i de færdige arbejdsopgaver, men samtidig er der også plads til et slag bordfodbold og et stykke kage i ny og næ. Som medarbejder hos SideWalk får du stor medindflydelse på beslutningerne og rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt.

Sådan søger du jobbet

Send din skriftlige ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt, vi behandler løbende. Skriv venligst ”Senior softwareudvikler” i emnefeltet. Der vil være telefonisk screening af ansøgere før samtaler.

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
sidewalk_logo