Styregruppe medlem

Styregruppe medlem til SideWalk

Er du vores nye styregruppe medlem?

2019 var på alle måder en døråbner for rigtig mange nye tiltag i SideWalk ApS og de mange ideer på tavlen mødte markedet hurtigere end vi selv kunne følge med.

Derfor skal vi i 2020 have hjælp til at styre vores forretning så der er sammenhæng mellem vores udvikling af koncepter og grund forretningen.

Vi skal min. bruge 2 stærke profiler som ønsker at deltage i 4 til 5 møder om året uden for normal arbejdstid (ca. 30 timer om året). Der vil i starten være fokus på at skabe nogle målsætninger som kan sikre, at vi fastholder vores momentum og indtjening.

Det er ikke en tale om en bestyrelsespost men et springbræt for dig som gerne vil videre inden for bestyrelsesarbejde og mangler erfaring.

Som profil skal du kunne tilbyde sparring inden for bl.a. økonomi, salg af software, organisation, webbureau, udvikling af software, B2B salg og kommunikation og sidst men ikke mindst investorer.

Vi er beliggende i Randers og mødeaktiviteten vil være primært rettet mod midtjylland. Der er tale om en non-profit afregning af dine timer de første 12 mdr.

For yderligere information bedes du skrive til per@side-walk.dk eller kontakte mig på tlf. 42347473.

Vi regner med at screen profiler med det samme, første møde med gruppen vil ligge sidst i februar.

 

Kontakt