Header_figur

Klippekort

SideWalk tilbyder klippekort på 15 timer.
Hos SideWalk er klippekort indenfor marketing den bedste måde at skabe værdi af din tid og investering.

Header_SideWalk

Køb et klippekort til marketing hos Sidewalk.

Hvorfor skal du vælge et klippekort?

Når du køber et klippekort hos os, melder du ind til os, når du har brug for hjælp. Her kan du få hjælp til bl.a. marketing og hjemmeside support.

15 timer | Klippekort

10.125,-

DKK betalt up front

Ved forudbetalt køb af +15 timer får du 10% rabat (675 kr.) med klippekortet.

Vi afregner pr. påbegyndt 15 min. - din fordel.

Hos SideWalk har vi gennem vores kunder erfaret at den bedste måde at komplimentere deres tid er ved at tegne klippekort.

Vi kan med sikkerhed påvise den direkte effekt ved at være 100 procent synlige med vores tidsregistrering og dermed give vores kunder det fulde overblik er den bedste forretning for vores kunder dvs. at de kunder som ikke tegner et klippekort til udførsel af opgaver vil betale en dyrere pris for vores service. 

Fordelen med klippekort er nemlig at vi kun afregner pr. påbegyndt 15 min. 

Det betyder for dig som kunde, at du undgår at skulle betale for hver påbegyndt hele time hver gang SideWalk skal udføre et stykke arbejde på dine løsninger.
SideWalk kan med fordel efter udførsel af opgaver tidsregistrer din tid og dermed opnår du som kunde optimal udnyttelse af den tid du køber i SideWalk indenfor marketing. 

Klippekort gælder kun til marketing og hjemmeside support

Hos SideWalk arbejder vi klippekort til marketing og hjemmeside kunder i det omfang det er nødvendigt. Flere og flere kunder vælger evt. en marketing aftale pr. måned på de services som omhandler drift af marketing dvs. en fast pris aftale ud fra tid og køber et klippekort til de elementer som kræver produktion på hjemmesiden, grafisk opsætning af reklame, foldere, brochurer eller hvis de vil have hjælp til opsætning af nye sider eller produkter på hjemmesiden. Det er kunden selv der bestemmer arbejdet så længe det er i relation til arbejde indenfor marketing.

Alle kunder som ønsker fast pris aftaler på Google Ads, Facebook annoncering, SEO eller digital marketing strategi vil modtage et uforpligtende tilbud som driftes pr. måned med opsigelse uden bindinger, vi ønsker ikke kunder som ikke ønsker at lege med SideWalk. Start med en uforpligtende samtale omkring dine behov – vi giver gerne en vurdering.

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Per_Winkel_og_Daniel_Due_SideWalk