trusted_mobility_app_sidewalk

Udarbejdelse og optimering af Trusted Mobility App – en hybrid app til tracking af enheder

SideWalk har i samarbejde med Trusted Global udarbejdet og optimeret deres nye app-platform til Trusteds kunder.

Den primære opgave indebar en større optimering af brugervenligheden og design herunder visning af data og funktionalitet.

Opgaven har været igennem flere faser for at komme til launch af version 1.0.

Versioneringen af den nye app var vigtig for både kunder til Trusted og Trusted selv for at forblive en anerkendt og konkurrencedygtig leverandør til det globale marked i hele verden.

Al data bliver hentet via en API fra deres nuværende servicesystem. Derfor kan kunder i dag opnå langt bedre brugervenlighed onsite ved registrering og opdatering af nye trackers samt ændring af enheder. Det globale netværk er ikke lige stabilt, og ved aktive trackers i udkanten af nogle dele af verden har appen styrket deres arbejdsredskab.

SideWalk er også med i fase 2 som sikrer at version 2.0 bliver udbygget med endnu flere services fra Trusteds nuværende administrationssystem, så kunder kan udbygge deres anvendelse af trackers og dermed opnå endnu mere data og funktionalitet.

For SideWalk betyder det også, at vi med et team af programmører til appudvikling kan tilbyde vores kunder endnu mere moderne teknologi og software til apps. Vi har med udvidelser i systemvalg til udvikling af apps i dag ny teknologi til frontend designs i bl.a. Tailwind og Vue.

Backend har vi fornyet vores teknologi til API samarbejdet med Trusted. Denne del bliver en gevinst på andre systemopgaver hvor vi er afhængige af kundens nuværende data og bearbejdning af denne.

Appen er udviklet som hybrid app – dvs. den er kompatibel med både iOS og Android samt tablets. Moderne hybrid apps sikrer vores kunder en længere levetid i et marked som digitalt udvikler sig på tværs af platforme. Derfor kan vi med denne hybrid adoptere nye teknologier og vedligeholde de mest anvendte.