Header_figur

Magento 2

Magento er ejet af Adobe, og er en af markedets største PHP open source webshopplatforme. Magento henvender sig til den ambitiøse virksomhed, der vil være et skridt foran konkurrenterne i forhold til fleksibilitet, brugervenlighed og udvikling. Open source-elementet sikrer, at alle virksomheder, store som små, kan få glæde af en Magento 2 webshop. Læs mere om Magento 2 herunder.

Header_SideWalk

Fordele:

Magento 2

Nem at opdatere

Professionelt webdesign

Tilfredshedsgaranti

Browser-kompatibelt

Understøtter vigtigste browsere

Mobiloptimeret

Mobil, tablet og desktop

Høj hastighed

Hurtig load-tid

Brugerstyring

Flere brugere

Rabatregler

Gør det let at oprette rabatter på tværst af produktkategier

SEO-venligt

Nem til Google

Magento webshop fra SideWalk

Magento - en af de helt store spillere inden for e-handelsplatforme

På verdensplan er over 150.000 webshops blevet udviklet på Magento-platformen. Den høje grad af fleksibilitet i en Magento 2 webshopløsning, er en af grundstenene for platformens succes. Skalerbarheden i webshopløsningen gør det muligt at tilpasse og udvikle løbende i takt med ændrede behov eller en virksomheds vækst. En Magento 2 webshopløsning er særdeles velegnet til både B2B og B2C virksomheder.  

Brugervenlighed er der ligeledes taget højde for, hvilket er medvirkende til at gøre den daglige administration af din Magento 2 webshopløsning ganske simpel. Magento 2 blev udgivet i november 2015, og hvis du i forvejen har en webshopløsning i Magento 1, vil det være helt oplagt at opgradere til Magento 2 bl.a. på grund af det højere sikkerhedsniveau, bedre ydeevne og det faktum at en stor del af problemerne i version 1 er blevet elimineret.

Som nævnt er selve anvendelsen og administrationen opbygget omkring en intuitiv brugerflade. Det der kan kræve teknisk snilde, er opsætningen af webshopløsningen. Denne del vil oftest kræve professionelle webudviklere, og her kan SideWalk hjælpe dig godt i gang via vores mange års erfaring inden for opsætninger af webshopløsninger.

Magento Multistore - et sikkert Magento-hit!

Administrerer du flere webshops eller sælger du internationalt? Så kan Magento Multistore være løsningen, der letter din hverdag. Med Magento Multistore kan du administrere flere webshops på forskellige URL’er, men under den samme Magento-licens. Dette gør ikke alene administreringen af dine webshops lettere, men sikrer dig også økonomiske besparelser.

Magento Multistore er topfleksibelt i og med at du ret beset kan koble alle dine webshops sammen under én fane. Samtidig er du ikke afhængig af at dine webshops skal dele f.eks. samme webdesign eller varesortiment – alt dette kan differentieres i de enkelte webshops.  

SideWalk - eksperter i udvikling og vedligehold af webshops

Fordele ved Magento 2

WordPress hjemmeside fra SideWalk

SideWalk - dit webbureau, når du skal have en professionel webshopløsning

Har du allerede en webshop … og trænger den til udvidelser, de de nyeste features, moduler eller et nyt design? Vi tager også gerne hånd om din eksisterende open source webshop løsning, så du er sikker på, at den lever op til standarderne for en populær og brugervenlig webshop. Kontakt SideWalk og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan optimere din open source webshop løsning.

Hvilken løsning vi anbefaler dig, afhænger af webshoppens størrelse. Den endelige løsning tilpasses altid efter ønsker og behov, og udbygges med ekstra moduler for forskellige funktioner og features. Det betyder også, at indholdet, og dermed prisen for løsningen, vil afhænge af, hvor mange moduler din løsning skal indeholde.

Vil du høre mere om udvikling af din webshop løsning i samarbejde med SideWalk? Du er mere end velkommen til en snak, hvor vi præsenterer mulighederne for dig.

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Kontakt SideWalk: Per og Ronny

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.