Hjemmesider

Mangler du en hjemmeside? Det kan SideWalk hjælpe dig med. Vi kan udvikle en hjemmeside og et kreativt webdesign til dig, som er din visuelle identitet og dit “vindue” til kunderne.

Din hjemmesides webdesign

Hjemmesidedesign er en sammentømret, homogen løsning, der består af mange delelementer. Farvevalg, fonte, billeder går hånd i hånd med den klare brugervenlighed og brugerkommunikation. SideWalk sørger for den fulde integration og implementering af din hjemmeside med tilhørende webdesign, så dit nye website fremstår dynamisk og står mål med alle moderne trends. Dit website gøres naturligvis også responsivt, så kompatibiliteten med mobile enheder er i top.

I de fleste tilfælde vil vi også anbefale integration af UX Design og SEO for at højne brugeroplevelsen og brugervenligheden mest muligt. Et rodet, uoverskueligt website får de fleste til hurtigt at ”surfe” videre. Hos SideWalk har vi givet brandværdi og visuel identitet et boost hos et stort antal virksomheder med vores kvalifikationer inden for webdesign.

Det færdige design til hjemmesiden sættes op i et brugervenligt CMS. I langt de fleste tilfælde anvender vi et open source system, f.eks. WordPress, der giver dig fuld adgang til selv at publicere indhold, nyheder, billeder, rette indhold, osv.

Services-Hjemmesider-SideWalk
Webdesign-Services-SideWalk-JPProfil

SideWalk – din ekspert i WordPress hjemmesider

Skal du have ny hjemmeside eller webshop, er et af vores kriterier, at vi ikke udvikler uden at have dig med i processen. Det er dit brand og din virksomheds identitet, vi har i hænderne, og af samme grund udvikler vi altid i tæt interaktion med kunden.

Det kan også være at du synes din eksisterende hjemmeside og/eller webshop trænger til en makeover af større eller mindre omfang. Redesign, videreudvikling og optimering af dit eksisterende website eller webshop tager vi også gerne hånd om. Hvis din hjemmeside trænger til nyt og knivskarpt content, så har vi et stærkt team, der kan udvikle layout og content, der går helt i tråd med dine ønsker og virksomhedens visuelle identitet.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.