Header_figur

Hjemmesider

Mangler du en ny hjemmeside? Og så ovenikøbet til små penge? Måske trænger din eksisterende hjemmeside til en makeover? Uanset hvilket behov, du står med, så kan SideWalk hjælpe dig. Vi kan udvikle en billig WordPress hjemmeside og et kreativt webdesign til dig, som er din visuelle identitet og dit “vindue” til kunderne.

Header_SideWalk
WordPress_logo
Laravel_logo_SideWalk

Hvorfor vælge os?

Vi er eksperter i at designe og udvikle billige hjemmesider til ethvert behov. Kvaliteten er i top og prisen er presset i bund, så alle kan være med.

Desktop_og_mobile_frame

Ny responsiv platform

Din hjemmeside er din visuelle identitet og dit “vindue” til kunderne. I denne sammenhæng er både design og funktionalitet to altafgørende faktorer. Hos SideWalk er vi specialister i at  opbygge intuitive brugervenlige oplevelser, der online giver din virksomhed et indbydende, kreativt og motiverende image.

stigende_kurve

En komplet løsning

Din virksomheds online profil optimeres gennem en grundig gennemgang af alle essentielle elementer, og uanset hvilke behov din virksomhed har til sin online profil har vi en pakkeløsning til dig. Vi vil sikre os, at din hjemmeside lever op til alle tekniske krav i forhold til funktioner og brugervenlighed med mulighed for udvidelser. 

Tandhjul_ikoner

Stærkt samarbejde

En stærk løsning bliver altid skabt gennem effektiv kommunikation og løbende sparring mellem din virksomhed og vores designteam. Hos SideWalk vil du blive inddraget gennem hele processen – fra det første mock up til den færdige hjemmeside. Via din feedback vil vi sikre os at vi skaber den bedste løsning til dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Website

Basic

Fra kr. 6.995,-

Website

Advanced

Fra kr. 11.995,-

Website

Custom

Fra kr. 25.000,-

  • Basic
  • Advanced

Basic

Fra kr. 6.999,-

Med denne løsning får du alle de grundlæggende elementer der
skal til for at skabe en god online profil for din virksomhed.

Overskuelig menustruktur

Vi vil give din hjemmeside en intuitiv og brugervenlig menustruktur

Opsætning i WordPress

Vi vil designe og opsætte din side ved brug af verdens største CMS system WordPress

Adgang til mediebibliotek

Med adgang til eget mediebibliotek gør vi det nemt for dig at redigere samt tilføje nyt indhold til din side.

Tækkekompagniet_case_mobil_SideWalk

Mobiloptimeret

Vi vil sørge for at din hjemmeside er responsiv og virker optimalt på alle enheder

Simpel kontaktformular

Med en simpel kontaktformular sikrer vi gør vi det nemt for besøgende at kontakte dig.

SEO klar

Vi vil sørge for at din hjemmeside er SEO klar og nem at finde

Advanced

Fra kr. 11.999,-

Vi vil med denne løsning sørge for at din virksomheds online profil har alle de nødvendige
elementer der skal til for at videregive en komplet og brugervenlig oplevelse.

Alt fra basic pakken

Alt fra basic pakken vil være inkluderet i denne pakke

Skræddersyet design

Med et skræddersyet design vil du altid være sikker på at få den bedste løsning.

Optimal brugeroplevelse (UX)

Vi vil altid sørge for, at din hjemmeside har en intuitiv opbygning med en brugervenlig grænseflade.

SideWalk_mobilvisning

Avanceret kontaktformular

Vil vil altid sørge for at dine besøgende har nemt ved at kontakte dig

Opsætning Google Analytics

Opsætning Google My Business

Custom løsning

Har din virksomhed brug for en mere skræddersyet profil?

Optimal brugeroplevelse

I samarbejde med dig vil vi udarbejde et unikt og intuitivt design, der vil give besøgende den mest brugervenlige oplevelse.

Udvikling af din visuelle identitet

Vi vil sammen give din virksomhed et indbydende, kreativt og motiverende image der vil styrke din positionering i branchen.

Skalerbar løsning

Vi sørger for at du altid har muligheden for at bygge videre på og udvide din hjemmeside.

Workshops

Gennem workshops vil vi sikre os at skabe den bedste løsning til din virksomhed

Desktop_og_mobile_frame

Din hjemmesides webdesign

Hjemmesidedesign er en sammentømret, homogen løsning, der består af mange delelementer. Farvevalg, fonte, billeder går hånd i hånd med den klare brugervenlighed og brugerkommunikation. SideWalk sørger for den fulde integration og implementering af din hjemmeside med tilhørende webdesign, så dit nye website fremstår dynamisk og står mål med alle moderne trends. Dit website gøres naturligvis også responsivt, så kompatibiliteten med mobile enheder er i top.

I de fleste tilfælde vil vi også anbefale integration af UX Design og SEO for at højne brugeroplevelsen og brugervenligheden mest muligt. Et rodet, uoverskueligt  website får de fleste til hurtigt at ”surfe” videre. Hos SideWalk har vi givet brandværdi og visuel identitet et boost hos et stort antal virksomheder med vores kvalifikationer inden for webdesign.

Det færdige design til hjemmesiden sættes op i et brugervenligt CMS. I langt de fleste tilfælde anvender vi et open source system, f.eks. WordPress, der giver dig fuld adgang til selv at publicere indhold, nyheder, billeder, rette indhold, osv.

Billig hjemmeside i WordPress

Hos SideWalk er det vores filosofi, at alle skal have mulighed for at få en hjemmeside, der matcher det enkelte behov og som er fuldt optimeret i forhold til brand og branche. Den visuelle identitet i forhold til dine kunder og websitebesøgende, som din hjemmeside kommunikerer, kan være altafgørende i forhold til din troværdighed i branchen samt rekruttering af nye kunder.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til udvikling og implementering af en billig hjemmeside i WordPress. Samtidig underviser vi dig i systemet, så du nemt selv kan vedligeholde din nye WordPress hjemmeside.

Har du spørgsmål vedrørende vores webløsninger inden for en billig hjemmeside, er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller via mail.

Vælger du SideWalk som udvikler af din nye WordPress hjemmeside, er du først og fremmest sikker på at få en optimal og moderne løsning, der tilgodeser dine krav og ønsker og ligeledes en løsning, der garanterer dig en billig WordPress hjemmeside.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?