Har du brug for hjælp til SEO?

SEO_Search_Engine_Optimization_SideWalk

Har du brug for hjælp til SEO?

Skal SideWalk gå din SEO efter i sømmene?

SEO (søgemaskineoptimering) kommer man ikke udenom hvis man vil gøre sig gældende i Googles søgeresultater. For virksomheder kan en SEO-strategi vise sig at give et fortrinligt afkast på den lange bane. Er din SEO på plads, er grundstenen lagt til konvertering, salg og vækst for din virksomhed.

SEO_Search_Engine_Optimization_SideWalk

Den vigtige SEO

Når snakken falder på online markedsføring, er det umuligt at ignorere SEO. Det kan i hvert fald ikke anbefales at man gør det…

Online-handelen er blevet en så potent spiller at konkurrencen online er blevet tilsvarende skærpet. Det siger sig selv at din virksomhed gerne skal placere sig godt i Googles organiske søgeresultater, når den potentielle kunde går på jagt online efter netop det produkt, som du sælger. Chancerne for at kunden går til side 3, 4 og 5 i Googles søgeresultat er ikke ret store, og med en stærk investering i din SEO kan du blive placeret på side 1 og dermed give din virksomhed de bedste muligheder for salg og konvertering.

Med hensyn til en prægnant søgemaskineoptimering anno 2018 så taler man som regel om tre hovedelementer: On-page optimering (alt tekstindhold på din hjemmeside, søgeord, mv.), teknisk SEO (kodning, responsivitet, loadtid, etc.) og linkbuilding (interne og eksterne links til og fra din hjemmeside).

På den lange bane er en målrettet SEO-strategi en god investering, der vil kunne mærkes helt konkret for den pågældende virksomhed. Her tænkes bl.a. på vækst, øget omsætning og flere kundehenvendelser, der genereres af den øgede synlighed online, hvilket en gennemarbejdet SEO vil medføre.

SEO med SideWalk

En topplacering i Googles søgeresultater kræver langt henad vejen en fuldtidsindsats. Hvis du står i den situation, at du har investeret tid og kræfter i arbejdet med SEO på din hjemmeside, så forvent ikke at du fortsat vil ligge lunt i svinget om en måned. Det er ikke en selvfølge, da SEO ikke er et statisk element, men tværtimod dynamisk og præget af foranderlighed og nye Google-reglementer. SEO skal altså løbende holdes ajour og en tur til ”mekaniker” i ny

Tandhjul_SEO_Search_Engine_Optimization

Vi er i stand til at lave en analyse af din hjemmeside, der indikerer hvor din SEO kan forbedres og optimeres. Samtidig tror vi på at man kommer langt med ”den gode tekst” og et skarpt øje på content og søgeord. Vores arbejde bygger på et forstudie, hvor vi bl.a. via research inden for din branche, søgeordsanalyse, søgeordsrapport og søgeordsværktøjer kortlægger indhold for din virksomheds online strategi. Vi går målrettet efter at give din virksomhed den højest mulige rangering i søgeresultaterne og derved generere mere trafik til dit website.

Kontakt SideWalk i dag på tlf. 71 96 10 66 og lad os tage en snak om din SEO-strategi.