Header_figur

Tekstforfatter

Har du brug for en tekstforfatter til at kreere informativt tekstindhold til din hjemmeside, nyhedsbrev, blog, SoMe, pressemateriale, flyers, etc.? Med kvalitetsbevidste tekster og content lægger du grundstenen til øget synlighed og vækker samtidig tillid hos dine kunder, følgere og læsere. Med SideWalk får du knivskarpe tekster til brug online og offline, der sikrer dig et indbydende udstillingsvindue. Vi går i dialog med dig for at sikre det bedst mulige udbytte i forhold til din branche, dine produkter, din målgruppe, mv.

Header_SideWalk

Opnå synlige resultater med SideWalks tekstforfatter

Foruden at være sprogligt velfunderede og berigende for læseren, skal tekster i en marketingsoptik gerne tiltrække potentielle kunder og øge salgskonverteringen for din virksomhed.

Den perfekte tekst findes ikke, men den gode tekstforfatter, der kender til håndværket og besidder evnerne til den skriftlige formidling, vil kunne gøre en forskel på marketingparameteret. Først og fremmest skal budskabet i teksten selvsagt ud over rampen, og understøttes af kendskabet til målgruppe, søgetermer og stringent kommunikation.

Kunsten ved den gode tekst, og tekstforfatterens fornemmeste opgave, er at indfange og fastholde læseren. I en hektisk hverdag hvor swipene fjerner billeder, reklamer og tekster med samme hastighed, som et blink med øjet, kræver dette element meget af tekstforfatteren. Det kræver at man tænker ud af boksen og forsøger at skille sig ud i informationsboomet. Er budskabet krystalklart? Fremgår det for læseren hvad han/hun kan forvente?

Sandsynligheden for at du bliver frasorteret til fordel for en af dine konkurrenter kan i mange tilfælde skyldes at kommunikationen i din tekst er forvirrende og/eller misinformerende.

Hos SideWalk lægger vi vægt på grundig research af de givne emner i forhold til at kunne forfatte de bedst mulige tekster. Du bestemmer selv hvor meget du vil involveres i processen med tekstforfatningen. Denne interaktion afhænger naturligvis ofte af opgavens omfang. Vi vil naturligvis altid sørge for at teksterne bliver godkendt hos kunden inden de offentliggøres.

Tekstforfatter-Services-SideWalk
Tekstforfatter-Services-SideWalk

Optimér din virksomhed med SideWalks tekstforfatter

Hos SideWalk har vi tekstforfattere inhouse med skrivefærdighederne på plads. Har du brug for skriftligt indhold af høj sproglig kvalitet? Vi kan formidle dine brands, services og produkter på skrift. Det anbefales også, at du tænker en SEO-strategi ind i din markedsføring, når vi taler om tekstforfatning. SEO kan vi også hjælpe dig med, så du altid er godt placeret i Googles organiske søgeresultater.

Ved at overlade din virksomheds tekstforfatning til SideWalk videregiver du et element i din markedsføring som er en tidskrævende faktor. Du frigiver dermed også tid til prioritering af andre opgaver. Du kan også altid kontakte os med henblik på redigering, finpudsning og korrekturlæsning af dine eksisterende tekster, så dit skriftlige indhold sidder lige i skabet.

Skal SideWalk skrive dine tekster? Kontakt os uforpligtende på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på [email protected].

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?