Tekstforfatter

Føler du dig presset over at skulle skrive tekster til din webshop eller din blog?

Kan du ikke få ordene til at vende rigtigt eller mangler du bare tid i hverdagen? 

Lad vores tekstforfatter få frit spil og spar tid og besvær

Vi har vores egen tekstforfatter, som har skrivefærdighederne på plads. Hvis du har brug for skriftligt indhold af høj kvalitet, så kan vi hjælpe dig. Vi er eksperter i at formidle dit brand, samt dine services og produkter.

Ved at overlade din virksomheds tekstforfatning til os, videregiver du et element i din markedsføring, som er en tidskrævende faktor. Du frigiver dermed også tid til prioritering af andre opgaver. Du kan også altid kontakte os med henblik på redigering, finpudsning og korrekturlæsning af dine eksisterende tekster. Herefter sidder dit skriftlige indhold lige i skabet.

Brug for hjælp?

Blogindlæg

Søger du hjælp til at skrive et blogindlæg? Lad vores tekstforfatter skrive for dig – du får en tekst der lyder som dig, har kundens briller på og vi bruger vores metoder.

Korrektur

Kan du godt lide at skrive og er du god til det, men bøvler du lidt med komma, nutids-r og andre grammatiske betegnelser? En korrektur kan gøre forskellen, for hvilket indtryk du efterlader til dine læsere.

Tekstoptimering

Har du været i gang med at skrive – måske på et gammelt blogindlæg eller har du et gammelt udkast liggende, du aldrig blev helt tilfreds med? Vi optimerer din tekst med alle virkemidler, så de bliver knivskarpe til formålet. Når du allerede har fundamentet, er dette en billig løsning for dig.

Tekstsparring

Kan du godt lide at gøre tingene selv og måske endda få nye kompetencer i rygsækken? Eller ønsker du at spare på marketingbudgettet? Vi kan give dig personlig sparring på din tekst, og så giver vi dig også gerne en lille tjekliste, så du lærer hvordan du selv kan skrive personlige, præcise og læsevenlige tekster fremadrettet.

Går du og overvejer en tekstforfatter til dit blogindlæg?

Vores tekstforfatter kan hjælpe dig med at skrive relevante og spændende blogindlæg, som både kan have stor værdi for dine kunder, samtidig med at det kan give dig god SEO værdi.

Et blogindlæg er ikke et quickfix, der får dit salg til at stige når du udgiver det. Det er tværtimod en investering, som du bruger tid og penge på nu. Men det smarte ved blogindlæg er, at du får et materiale på din hjemmeside, som kan lede potentielle kunder ind på dit site, som kan føre til et potentielt salg. Ikke kun i morgen, men også om en uge, en måned og om et år.

Vi elsker blogindlæg fordi det:

Vidste du at

Google elsker
blogindlæg, fordi de:

Du risikerer at betale dyrt, når du sparer på en korrekturlæser

Vi kan ikke alle være lige gode til alting, og du er måske også allerede blevet bekendt med et lillebitte forsvundet nutids-r.

Gør dig selv den tjeneste og få læst korrektur på din tekst, ikke mindst for din virksomheds image skyld.

Lige meget hvor fantastisk dit produkt end er, hvor dygtig du er, og hvor velformuleret din tekst er, vil det altid koste lidt på troværdigheden, hvis dine tekster har stavefejl og andre forstyrrende elementer.

  • Din tekst ser uprofessionel ud
  • Du fremstår uprofessionel
  • Fejlene risikerer at dække over, det du i virkeligheden vil fortælle

Forsvinder der et nutids-r en gang imellem, glemmer du at sætte komma, eller ønsker du bare et par ekstra øjne på din tekst? 

Det har altid været en god forretning, at få læst korrektur på sine nyhedsbreve, tryksager, blogindlæg, hjemmesidetekster og så videre.

Det får du i en korrekturlæsning:

Har du i stedet brug for en forbedring af dine tekster, anbefaler vi en tekstoptimering.

Har du allerede en gammel tekst liggende i skuffen?

Indholdet fejler måske ikke noget, men alligevel venter du med at publicere den? Lad os tekstoptimere din tekst.

Velformulerede og relevante tekster til ethvert formål

Enhver tekst eller produktbeskrivelse kræver et stort arbejde, især hvis formålet med teksten både er god læsning kombineret med at indholdet er søgemaskineoptimeret. Det betyder at god tekstforfatning kræver, at man går analytisk til værks. Det er vigtigt, at man har øje for både søgeord, ordstilling og grammatik, og, naturligvis, et særskilt fokus på indholdet. Hvis du ønsker optimalt udbytte af dine tekster, skal du ikke overlade tekstforfatningen til folk, der ikke er eksperter på området.

Vores tekstforfatter sørger altid for at lave grundig research inden for de givne emner inden start. Dette sikrer, at dine tekster, udover at være SEO optimerede, også er relevante og korrekte i forhold til din virksomhed. Det er nemlig ikke kun tekstforfatterens opgave at informere og formidle, men også at skabe troværdighed og tillid til din virksomhed. Alle brancher og alle virksomheder er forskellige. Grundig research er derfor essentiel for god og relevant content.

Ønsker du sparring på din kommunikation?

Tumler du med at få skrevet de helt rigtige salgstekster, blogindlæg eller nyhedsbreve? Eller savner du bare en model, der kan hjælpe dig ind til kernen af din målgruppe og dække deres behov?

Lad vores tekstforfatter give dig den kyndige hjælp til en knivskarp tekst, der er lige til at sende ud. Vi giver dig konkrete fif med fokus på lige netop din tekst, din kommunikation og de udfordringer du står overfor – på den måde kan du nemt selv skrive de næste.

I en sparring får du:

Opnå synlige resultater med vores tekstforfatter og SEO specialister

SideWalk

Som virksomhedsejer eller marketingansvarlig har du sikkert mange opgaver. Det kan derfor være svært at få prioriteret tekstforfatning ind i en travl arbejdsdag. Dette gælder både de vigtige produktbeskrivelser og SEO-tekster. Mange undervurderer denne disciplin og vigtigheden af teksternes betydning på nettet, men faktisk kan du gå glip af meget organisk trafik, kunder i webshoppen eller butikken og dermed omsætning.

Vores tekstforfatter kan hjælpe dig med enhver opgave indenfor tekstforfatning, både produkttekster, SEO-tekster og content, tekster til dine sociale medier, nyhedsbreve og meget mere.

Bag vores tekstforfatter står et hold af dygtige SEO-konsulenter, som kan hjælpe med udarbejde en fuld søgeordsanalyse inden start. Dette er den bedste måde at sikre SEO-optimeret indhold.

Informativt tekstindhold

Vores tekstforfatter hjælper med at skrive informativt tekstindhold til din hjemmeside, nyhedsbrev, blog, SoMe, pressemateriale, flyers, etc. Kvalitetsbevidste tekster og godt content lægger grundstenen til øget synlighed og vækker samtidig tillid hos dine kunder, følgere og læsere. Med en af vores tekstforfattere får du knivskarpe tekster tilpasset formålet, uanset om det er online eller offline. Vi går i dialog med dig for at sikre det bedst mulige resultat, i forhold til din branche, dine produkter, din målgruppe, mv.

Vores tekstforfatter kan hjælpe med alle aspekter indenfor tekstforfatning på din hjemmeside. Hvis du har en webshop, så hjælper vi dig gerne med at skrive præcise produktbeskrivelser. Derudover kan vi skrive dine kategoritekster, så de både er relevante og SEO-optimerede. 

Kontakt os

Lad os give din tekst en makeover

SideWalk, SEO og tekstforfatter: Dinny og Morten

Lad os tage en snak omkring dit næste projekt

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak omkring dit næste projekt. Kontakt en af vores konsulenter, så hjælper vi dig videre. 

Sabine_van_der_Arend_e_commerce_konsulent_SideWalk

Sabine van der Arend
Digital marketing konsulent
Tlf. +45 28 89 25 58

Erik_Houmann_Maul_Facebook_specialist_SideWalk

Erik Houmann Maul
Digital marketing konsulent
Tlf. +45 60 55 04 52

Dinny_Eriksen_Head_of_SEO_SideWalk

Dinny Eriksen
SEO konsulent
Tlf. +45 53 61 12 86

Morten_Carlsen_Digital_marketingassistent_og_tekstforfatter_SideWalk

Morten Carlsen
Tekstforfatter / Digital marketingassistent

sidewalk_logo