Kontakt

Få en uforpligtende snak med os

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et overslag, så tøv ikke med at kontakte os. Det koster ikke noget at spørge, og vi er til at få fat i pr. telefon eller mail.

CVR: 40655646

Kontakt en medarbejder hos Side-Walk!

Salg & administration

Marketing & Webafdeling

Programmører

Nicolaj_Evers_softwareudvikler_SideWalk

Nicolaj Evers

Programmør

Kevin Pike Darmer_Softwareudvikler_SideWalk

Kevin Pike Darmer

Programmør

dennis bw web

Dennis Busk

Programmør

Mark_Engel_Andersen_elev_SideWalk

Mark Engel Andersen

Udvikler elev

Om Side-Walk

Side-Walk blev grundlagt som webbureau tilbage i 2005 på Fyn af Ken Christensen og nuværende ejer Ronny Dohm. Forskellige årsager gjorde, at Side-Walk flyttede til Randers, hvor virksomheden og medarbejderne tidligt fik et personligt forhold til de lokale virksomheder og kunder. Her har Side-Walk siden haft bopæl og drevet sine aktiviteter med fokus på egenudviklet software, hjemmesider, webshops, bookingsystemer, mobilapps og online markedsføring.

Side-Walk er i dag et fullservice digitalt web- og marketingbureau med fokus på SaaS løsninger til abonnementsmarkedet samt udvikling af web- og systemløsninger. Vi har Danmarks mest innovative bookingsystemer samt Quiz App løsninger som bl.a. anvendes i Superligaen af både Randers FC, AC Horsens og AaB. Vi opbygger inspirerende hjemmesider der hjælper vores kunder med at blive deres branches foretrukne valg.

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med at forbedre deres digitale tilstedeværelse. Vores marketingteam sikrer at vores kunder har den rigtige digitalstrategi. Vi varetager og rådgiver inden for alle online markedsføringsaktiviteter, bl.a. e-handel, B2B branding, annoncering og sociale medier.

Siden 2018 er antallet af medarbejdere i Side-Walk mere end fordoblet, og vi er i dag solidt placeret inden for vores felt med en bred kundebase spredt ud over hele landet.

Vi tilstræber hele tiden at udvikle digitale løsninger, som er tilpasset de enkelte kunder, og hvor den høje kvalitet i leverancen er et ufravigeligt krav, vi hver dag stiller til os selv.

Igennem årene har Side-Walk udviklet digitale løsninger til store koncerner som f.eks. Aller Media og flere Superligaklubber. Vi samarbejder med kommunerne i Aarhus, Odense og Randers, og er godkendt leverandør på den fælleskommunale Serviceplatform. Vores kundekreds er meget varieret, og spænder branchemæssigt fra bilforhandlere og guldsmede over skovbegravelsespladser og udlejning af depotrum til have-/parkmaskiner, landbrug og mexicanske gourmetspecialiteter.

Idégrundlaget for Side-Walk er opbygget omkring to idéer, der tilsammen danner kernen i den måde, vi tænker og laver vores produkter på.

Vi har en vision om, at alle skal have et professionelt, søgevenligt, flot og velfungerende website. Vi tror på at fremtidens websites i højere grad skal tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Rygraden i det færdige produkt er i de fleste tilfælde bygget op omkring anerkendte CMS-systemer såsom WordPress og Laravel.

Den anden vision er, at vi ønsker at være vores kunders foretrukne valg inden for digital marketing, Vi er certificeret Google Partner, fordi erfaringen viser, at vi kan være med til at gøre en positiv forskel for vores kunders forretning. Vi vil med andre ord gerne være partner på Google Ads, SEO, Sociale medier og alle andre digitale kanaler som kan sikre, at annoncering, branding og kommunikation skaber den rigtige tilstedeværelse og kendskab.

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge​

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.