Header_figur

Marketing

Giver jeres nuværende marketingplan og eksekvering heraf nok værdi? Marketing kan for mange virksomheder virke som en kompleks og uoverskuelig opgave. Det kan være svært at se hvor ens marketing budget kan give mest værdi. SideWalk er den rette samarbejdspartner for dig, hvis du har brug for hjælp til marketing.

Header_SideWalk

Hvad søger du?

Hjælp til marketing

Vi har stor erfaring indenfor alle de forskellige grene af online marketing. Vi kan både bidrage med udarbejdelsen af jeres digitale marketing strategi samt eksekveringen heraf.

For at opnå gode resultater med online markedsføring, så er det vigtigt at marketingstrategien er gennemarbejdet og gennemtænkt, så den passer præcis til jeres virksomhed og de mål i ønsker at opnå. En digital marketing strategi omfatter typisk flere forskellige kanaler, for eksempel SEO, e-mail marketing og annoncering Facebook og Google. Det er vigtigt at virksomhedens målgruppe får et ensartet billede af virksomheden, ligegyldigt hvordan og på hvilken kanal I rammer dem.

I vores marketing afdeling sidder et hold af forskellige profiler, som har hver deres kompetencer indenfor online marketing. Vi kan yde hjælp til marketing indenfor blandt andet SEO-optimering, tekstforfatning, annoncering på Facebook og Google, varetagelse af sociale medier og udarbejdelse af grafisk arbejde.

Med SideWalk som samarbejdspartner får i tildelt en konsulent, som er jeres direkte kontakt. Dette sikrer en god kommunikation og struktur over samarbejdet.

Gennem planlægning, prioritering, styring og rapportering sørger vi for, at marketingindsatserne bliver ligget der, hvor det giver mest værdi på jeres virksomhed og budget.

Marketing

Vi arbejder ud fra fire unikke kompetenceområder, der dækker en bred palet inden for IT og marketing. 

Marketing fylder en stor del af den firestrengede kompetenceprofil, og vi er altid klar til at hjælpe din virksomhed med opgaver inden for: 

Du kan læse meget mere om de forskellige services, vi tilbyder som webbureau, ved at klikke på linksene ovre i højre side. 

Vi tilbyder...

SEO

  • On-page optimering
  • Teknisk SEO
  • Linkbuilding
  • Kvalitativt gode tekster og content

 

GRAFIKER

  • Print og online
  • Layout med blik for kommunikation og branding
  • Animation og filmredigering

 

TEKSTFORFATTER

  • Sprogligt velfunderede, fængende og informative tekster
  • Tekstindhold til web, nyhedsbrev, sociale medier, pressemateriale, flyers, blog, mv.
  • Formidling og kommunikation i dit brand

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?