Marketingbureau

Udvid dit team med et helt marketingbureau

Skal vi snakke om, hvordan dine marketingkroner er bedst brugt? I vores marketing afdeling sidder et hold af kreative profiler, som har hver deres kompetencer indenfor online marketing.

Lad vores kreative marketingsteam hjælpe dig

Marketing kan for mange virksomheder virke som en kompleks og uoverskuelig opgave. Det kan være svært at se hvor ens marketing budget kan give mest værdi. Men det behøver slet ikke at være svært (eller dyrt) at komme i gang med en marketingsplan. Det kan vi selvfølgelig let påstå.

Vores point er, at vi ikke behøver at starte ud med at bygge en jetjager for at lave god marketing, der giver et afkast til dig forretning.

Vi kan sagtens starte i bunden det små, og på den måde se hvad der virker og ikke virker. Og på den måde, gøre mere af det der virker – og herefter kan vi bevæge os op ad stigen.

Marketingbureau

Hjælp til marketing

Vi har stor erfaring indenfor alle de forskellige grene af online marketing. Vi kan både bidrage med udarbejdelsen af jeres digitale marketing strategi samt eksekveringen heraf.

For at opnå gode resultater med online markedsføring, er det vigtigt at marketingstrategien er gennemarbejdet og gennemtænkt. Den skal passe præcis til jeres virksomhed og de mål i ønsker at opnå. En digital marketing strategi omfatter typisk flere forskellige kanaler, for eksempel SEO, e-mail marketing, Facebook annoncering og Google. Det er vigtigt at virksomhedens målgruppe får et ensartet billede af virksomheden, ligegyldigt hvordan og på hvilken kanal i rammer dem.

Gennem planlægning, prioritering, styring og rapportering sørger vi for, at marketingindsatserne bliver ligget der, hvor det giver mest værdi for jeres virksomhed og marketingsbudget.

Marketing megafon 3d illustration

Marketingbureau

Vores hjerter banker for marketing

I vores marketing afdeling sidder et hold af kreative profiler, som har hver deres kompetencer indenfor online marketing. Vi kan yde hjælp til marketing indenfor blandt andet SEO-optimering, tekstforfatning, Facebook annoncering og Google, varetagelse af sociale medier og udarbejdelse af grafisk arbejde. Markedsføring på hver deres måde – men fælles er vores mål at gøre os umage for at nå dine mål.

Med SideWalk som samarbejdspartner får i tildelt en konsulent, som er jeres direkte kontakt. Dette sikrer en god kommunikation og struktur over samarbejdet.

Kontakt os

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Erik og Per, SideWalk