SideWalk Booking system - Side-Walk

SideWalk Booking system

SideWalk råder over et egenudviklet online bookingsystem. SideWalk Booking System tog sin spæde begyndelse helt tilbage ved firmaets grundlæggelse i 2005.

Styr din booking i ét samlet system

Igennem årene har vi qua en ongoing proces arbejdet på, og videreudviklet online bookingsystemet, så dets features og moduler har gjort det anvendeligt for de fleste brancher. Af de mange forskellige brancher, som SideWalk i tidens løb har udviklet bookingsystemer for, kan nævnes: udlejning af biler, onlinebooking af værelser, bestilling af mad online, onlinebooking af depotrum, onlinebooking af stande i store indendørs secondhand markeder, m.v.

Har du behov for et online bookingsystem med f.eks. udskrivning af kontrakter og aftaler, automatisk SMS service, visuelle kalendere, der gør arbejdsgangen og bestillingen let for dig og dine kunder?

SideWalks automatiserede online bookingsystem kan i sidste ende give øget indtjening, og gøre at dine kunder let kan lave en online booking via din hjemmeside eller webshop døgnet rundt.

Når dine kunder selv står for reservationerne, sparer du desuden tid ved telefonen. Tid som du kan bruge bedre til at optimere din forretning. Det giver desuden en lettere hverdag, når du lader online bookingsystemet holde styr på dine aftaler, bestillinger, kunder, noter, m.v.

SideWalk-Koncepter-Bookingsystem-Boxdepotet
SideWalk-Koncepter-Bookingsystem

Mulighederne med SideWalk Booking System

Du går aldrig glip af en bestilling med online booking, da dine kunder altid kan reservere/bestille tid, når det passer dem. Dette gælder også når du er på ferie, holder fri eller bare, når du er optaget af andre kunder og ikke kan tage telefonen.

Dine kunderegistre kan opdateres automatisk, og giver dig mulighed for at indsamle information om dine kunder til brug for historik og statistik, men også således at du altid kan holde kontakten ved lige, eventuelt ved at koble en e-mail funktion til, og dermed har mulighed for at anvende bl.a. nyhedsbreve.

Med SideWalk Booking system får du et specialudviklet system, der er skræddersyet og tilpasset din eksakte forretningsmodel.

Vil du høre mere om mulighederne?

Tag fat i os på tlf. 71 96 10 66 eller skriv en mail til info@side-walk.dk.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen