Header_figur

Bookingsystem

Header_SideWalk

Find et bookingsystem til din branche

Nedenfor kan du se et udpluk af den brede vifte af brancher, som vi har udviklet bookingsystemer for. Opnå stærkt bookingflow i administrationen med et SideWalk bookingsystem. Tag fat i os for en dialog om mulighederne for dig og din branche.

Loppebutikker / Genbrugsbutikker

Et af markedets bedste online bookingsystemer til håndtering af standbookinger samt administration af kundeordrer i loppebutikker / secondhandbutikker. Læs meget mere om dette på Loppestand.

Udlejning af depotrum

Med vores bookingsystem styrer du nemt alle bookinger og tidsperioder på depotrum og opbevaring – i ét samlet system. Desuden er der mulighed for integrering af en betalingsgateway, som du selv administrerer backend.

Værelsesudlejning (Bed & Breakfast)

Et online bookingsystem er særdeles velegnet til værelsesudlejning for indehavere af et bed & breakfast. På den måde er der altid styr på bookede værelser, og du misser aldrig en booking. Vores online bookingsystemet klarer arbejdet for dig.

Værelsesudlejning (Hotelbranchen)

Mangler du et godt overblik over dine værelsesbookinger på hotellet? Med vores bookingsystem får du et intuitivt system, der gør det nemt for dine gæster at booke sig ind på hotellet i den periode, de ønsker. 

Parkering (p-pladser)

Vores bookingsystem er ekstremt effektivt til anvendelse af administration på parkeringsområder. Et eksempel er lufthavnsparkering, hvor systemet bl.a. kan bruges til at administrere kundebookinger, lokationer og bookingperioder. 

Opbevaring / Udlejning af motorcykler

Et online bookingsystem gør det nemt at booke en vinteropbevaringsplads eller leje den motorcykel, du ønsker på dags-, weekend- eller ugebasis. Samtidig er der mulighed for at tilvælge ekstra selvrisikoforsikring og leje af ekstraudstyr.

Udlejning af biler

Biludlejning håndterer vores bookingsystem også. I forbindelse med biludlejning giver systemet dig mulighed for at differentiere på f.eks. lokation, biltyper og priser. Ved bookingen har du også mulighed for at tilvælge ekstra selvrisikoforsikring.

Attraktioner (events)

I relation til events giver vores online bookingsystem dig mulighed for at få en betalingsgateway via en eventkalenderfunktion. På den måde kan gæster til events nemt booke en eller flere billetter til den event, de ønsker at deltage i. 

Fandt du ikke din branche?

Figurerer dit brancheområde ikke i ovenstående visning? Vi vil stadigvæk rigtig gerne høre om din virksomhed og dine ønsker og behov mht. et bookingsystem. Du er velkommen til at sende os en forespørgsel, så vi sammen kan gennemgå potentialet.

Hvordan kommer du i gang?

Book et møde

Vi tager en snak med dig om dine behov og features og funktioner i dit nye bookingsystem.

Få et uforpligtende tilbud

Herefter kan du gå og tænke over om bookingsystemet er noget for dig, mens vi sammensætter et uforpligtende tilbud på udvikling af bookingsystemet.

Udvikling af system

Hvis du accepterer vores tilbud på dit nye bookingsystem, så går vi i gang med at udvikle bookingsystemet. Denne del af processen foregår naturligvis i tæt dialog med dig, så vi er sikre på at slutresultatet bliver som du ønsker.

Du er i fuld gang

Så snart bookingsystemet er udviklet og gennemtestet, vil det gå i luften og være klar til at håndtere alle dine fremtidige bookinger – helt enkelt.

Brancherelaterede bookingsystemer

Vi vil alle sammen gerne have elementer i vores arbejdsdag, der letter arbejdsgangen. Med vores bookingsystem får du et komplet system, der er specialudviklet til din branche. Vores bookingsystem giver dig overblik, og er medvirkende til at du kan bruge dine kompetencer og ressourcer optimalt. 

Udviklingen af SideWalk Bookingsystem går helt tilbage til firmaets grundlæggelse i 2005, hvor de første kim til udviklingen blev lagt. De mange år i “udviklingsmaskineriet” har skabt et bookingsystem, der giver dig en hverdag, der kører på skinner og en sund drift af din virksomhed. 

SideWalk har skabt innovative bookingsystemer, der er blevet et uundværligt element af de pågældende virksomheders hverdag. Potentialet og spændvidden i SideWalk Bookingsystem ses bl.a. i de forskelligartede brancher, som systemet i dag er i brug indenfor. Her kan vi bl.a. nævne loppebutikker / secondhand butikker, depotrumsudlejning, udlejning af biler, udlejning af motorcykler og lufthavnsparkering.  

Loppestand_iPad
Loppestand_Book_din_stand
Loppestand_bookingflow_book_din_stand_ledige_stande
Loppestand_bookingflow_indkøbskurv

Virksomheder med vores bookingsystem

SideWalk har udviklet skræddersyede og unikke bookingsystemer inden for adskillige brancher og flere er i støbeskeen. Af kunder som vi har udviklet bookingsystemer for kan nævnes: Boxdepotet (udlejning af depotrum), 117ting (loppebutik / genbrugsbutik), Flower Kids (loppebutik) og Park and Fly (lufthavnsparkering).

Klik på de enkelte virksomhedsnavne og læs relevante case stories.

Kontakt os

Lad os tage en snak om
dit nye bookingsystem

Per_Winkel_SideWalk
sidewalk_logo