Bookingsystem

Hold styr på alle dine kontakter, kunder, produkter og udlejninger i en og samlet bookingløsning med kalender, SMS tjeneste, onlinebetaling og integration til ERP. 

Let administration

Online betaling

Tidsbesparende

Kundevenligt system

Find et bookingsystem som matcher din branche

Nedenfor kan du se et udpluk af den brede vifte af brancher, som vi har udviklet bookingsystemer for. Opnå et stærkt booking flow, der let konverterer bookinger til din forretning. Tag fat i os for en dialog om mulighederne for dig og din branche.

Bookingsystem: Depotrum

Depotrum

Med vores bookingsystem styrer du nemt alle bookinger og tidsperioder på depotrum og opbevaring – i ét samlet system. Desuden er der mulighed for onlinebetaling, kalenderview mv.  
Se bl.a. Boxdepotet.dk 

Bookingsystem: Værelse

Værelsesudlejning

Et online bookingsystem er særdeles velegnet til værelsesudlejning for indehavere af et bed & breakfast. På den måde er der altid styr på bookede værelser, og du misser aldrig en booking. Vores online bookingsystemet klarer arbejdet for dig.

Bookingsystem: Parkering

Parkering (p-pladser)

Vores bookingsystem er ekstremt effektivt til anvendelse af administration på parkeringsområder. Et eksempel er lufthavnsparkering, hvor systemet bl.a. kan bruges til at administrere kundebookinger, lokationer og bookingperioder. 

Bookingsystem: Motorcykler

Motorcykler og udstyr

Med vores bookingsystem styrer du nemt alle bookinger og tidsperioder samt tilbehør ved udlejning af motorcykler mv.
onlinebetaling og back Office overblik over udlejninger, kontakter, kunder og perioder. 
Se bl.a. YSR.dk 

Bookingsystem: Biler

Udlejning af biler

Biludlejning håndterer vores bookingsystem også. I forbindelse med biludlejning giver systemet dig mulighed for at differentiere på f.eks. lokation, biltyper og priser. Ved bookingen har du også mulighed for at tilvælge ekstra selvrisikoforsikring.
Se funktioner på one2move.dk, lejbillig.dk

Bookingsystem: Events

Events / Arrangementer

I relation til events giver vores online bookingsystem dig mulighed for at få en betalingsgateway via en eventkalenderfunktion. På den måde kan gæster til events nemt booke en eller flere billetter til den event, de ønsker at deltage i. 
Se bl.a. Jasmin & Louisa

Bookingsystem: Forsamlingshuse

Forsamlingshuse / festlokaler

Vi tilbyder et brugervenligt bookingsystem, der nemt lader dig administrere bookinger og reservationer af forsamlingshus og/eller festlokaler. Alle bookinger er samlet et sted, så aldrig mister overblikket over kommende arrangementer.
Se bl.a. Grundejerforeningen Højvangen, Ejer Foreningen Amager Strandvej

Bookingsystem: Cykler

Cykler

Med vores bookingsystem styrer du nemt alle bookinger og tidsperioder samt tilbehør ved udlejning af cykler mv.
onlinebetaling og back Office overblik over udlejninger, kontakter, kunder og perioder. 
Se bl.a. Skagen Bike Rental

Fandt du ikke din branche?

Vi vil rigtig gerne høre om dine ønsker og behov for et bookingsystem.
Send os en forespørgsel, så vi sammen kan gennemgå mulighederne.

Bookingsystem

Hvordan kommer du i gang?

Book et møde

Vi tager en snak med dig om dine behov samt features og funktioner i dit nye bookingsystem.

Få et uforpligtende tilbud

Herefter kan du gå og tænke over om bookingsystemet er noget for dig, mens vi sammensætter et uforpligtende tilbud på udvikling af bookingsystemet.

Udvikling af system

Hvis du accepterer vores tilbud på dit nye bookingsystem, så går vi i gang med at udvikle bookingsystemet. Denne del af processen foregår naturligvis i tæt dialog med dig, så vi er sikre på at slutresultatet bliver som du ønsker.

Brugervenligt design der kan tilpasses enhver virksomhed

Step 01.

Produkter

Uanset branche og produktportefølje, så tilpasser vi designet, så det går i tråd med dit nuværende design, og som præsenterer dine produkter og services i online.

Step 02.

Intervaller

Med intervalbooking vælges det antal timer eller dage, som det pågældende produkt ønskes booket i, akkompagneret af pris for den valgte periode – helt enkelt.

Step 03.

Kalender

Intuitiv kalenderfunktion i bookingflowet. Datoen for den enkelte booking vælges i kalendervisningen, og man føres hurtigt videre i flowet.

Step 04.

Betaling

Ved det sidste step i bookingflowet, bedes du indtaste dine oplysninger – navn, e-mail, tlf., evt. CVR nr. og eventuelt en kommentar til din ordre/booking. Herefter gennemføres bookingen.

Alle standardfunktioner

Alle de funktioner du forventer
... og lidt mere

Online booking

Dine kunder kan nemt og enkelt booke online. Bookingsystemet er opbygget i trin, og er brugervenligt både på desktop og mobile enheder.

Åbningstider

Tilpas dine åbningstider og lukkedage efter dit behov.

Tilkøb

Med denne funktion kan du give dine kunder mulighed for at foretage tilkøb til bookingen. Afhængig af branche kan det f.eks. være ekstra forsikring, diverse ekstra services eller linnedpakker ved værelsesudlejning.

Brugervenligt interface

Dine kunder vil blive mødt af et interface, der er både intuitivt og som besidder en høj grad af brugervenlighed - en gnidningsfri booking er første step mod en glad kunde.

Medarbejdere

Opret logins til dine medarbejdere, hvor du nemt kan angive hvilke roller de skal have i systemet.

SEO

Udfyld metatitel og beskrivelse til dit bookingsystem, så du bliver indekseret i Googles søgeresultater.

Produktbilleder

Upload flotte produktbilleder til dine produkter og services direkte i backend, og skab et indbydende udtryk, når kunder møder dit online bookingsystem.

Priser

Priser for de enkelte produkttyper og bookingperioder oprettes nemt backend, og fremgår i både interfacet og når kunden foretager den endelige booking.

Dashboard

Bookinger har forskellige farver, der gør dashboardet nemt og overskueligt. Se nemt alle gennemførte bookinger og deres status i dashboardet.

Tilpas design

Via administrationssystemet kan du nemt tilpasse baggrundsbilledet i bookingflowet og indsætte det i dit logo.

Butiksoversigt

Upload en skitse over butikken, der giver dine kunder muligheden for at se hvilke stande som er bedst placeret eller hvilke der er ledige.

Backend booking

Du kan nemt selv udføre en booking via backend systemet for dine kunder.

Påmindelser

Lad dine kunder få en mail-notifikation, når de er tæt på udløb af lejeperiode.

Bookingperiode

Angiv let hvor lang en bookingperiode skal vare - f.eks. 1 uge, 14 dage, 30 dage, 90 dage eller ubegrænset.

Udvidelser og funktionalitet

Integrationer som løfter din service overfor kunderne

Bookingsystem: Online betaling

Online betaling

Dette modul til online betaling giver dig en sikker sammenkobling via betalingsgateway til Nets eller PayPal. Overskuelig administration af alle online betalinger.

Bookingsystem: E-conomic

E-conomic integration​

Fuld integration til økonomisystemet e-conomic gør manuel bogføring af ordrer til en saga blot. E-conomic regnskabsprogrammet er kompatibelt med bookingsystemet, og giver dig mulighed for at bogføre dine ordrer via dashboardet.

Bookingsystem_sms_SideWalk

SMS notifikationer​

Med modulet SMS notifikationer, kan du give dine kunder vigtige informationer. Det kan f.eks. være en notifikation, når kunden booker, afmelder eller når en lejeperiode er ved at udløbe.

Bookingsystem: Rabatkupon

Rabatkupon

Tilføj nemt rabatkoder på udvalgte services, hvor du kan tilbyde rabatter på 5%, 10%, 20%, osv. Modulet trækker automatisk rabatten fra ved den endelig ordrebekræftelse.

Bookingsystem: Mit ID

MitID kundelogin

Gør det nemt for kunden/brugeren at tilgå bookingsystemet via MitID login - det kræver blot et swipe på smartphonen...

Bookingsystem: Interaktiv butiksoversigt

Interaktiv butiksoversigt

Denne integration skaber et custommade interaktivt view over din butik, så dine kunder får et komplet indblik i f.eks. hvor de enkelte stande til leje er placeret, indretningen i dit bed & breakfast eller måske dine depotrumsfaciliteter.

Kontakt os

Lad os tage en snak om
dit nye bookingsystem

Kontakt SideWalk: Per og Ronny

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.