Header_figur

Webshops

Ønsker du at vækste dit salg med en ny professionel webshop?
Hos SideWalk skaber vi skræddersyede løsninger i Woocommerce eller Laravel.

Header_SideWalk
WooCommerce Logo
PrestaShop_white_SideWalk
Laravel

Køb en webshop hos SideWalk og opnå en professionel løsning.

E-handel er en indiskutabel milliardforretning. Konkurrencen om onlinekunderne bliver hele tiden hårdere og mere skærpet, og med det i mente har de fleste virksomheder slet ikke råd til at vælge en webshop fra.

Det voldsomme boom i e-handel har ganske naturligt også affødt en bred skare af webshop udbydere. Af samme grund kan det med et begrænset kendskab til webshops være svært at vælge hvad der bedst passer til ens forretning, og der findes ikke en enslydende facitliste på dette.

Med SideWalk som din konsulent får du en aktør med et mangeårigt og nuanceret kendskab til webshopløsninger. Vi kan give dig den rette sparring og guide dig i udvælgelsen af den webshop, der vil øge omsætningen i din virksomhed.

SideWalk besidder ekspertise og erfaring i udvikling af webshopløsninger i bl.a. WooCommerce, PrestaShop og Laravel (php). Alle disse webshopsystemer er open source, hvilket giver dig stor frihed og fuld adgang til din webshopløsning i modsætning til en hosted webshopløsning (closed source system) såsom Shopify, Dan domain shops mv. 

Open source-elementet sikrer, at alle virksomheder, store som små, kan få glæde af fleksibiliteten og muligheder i bl.a. Prestashop og Woocommerce.
WooCommerce er mere velegnet til mindre webshop løsninger, men ikke desto mindre et sikkert valg fuld af lækre features og designs.

Se bl.a. et udvalg af vores webshops her: Skriver Collection, CardiocareLading maskinforretning, Waterrex, Aulum biavlscenter og Terrassevarmer.

Cardiocare Webshop Case SideWalk

En tilpasset webshopløsning efter dine ønsker

Har du allerede en webshop … og trænger den til udvidelser, de nyeste features, moduler eller et nyt design? Vi tager også gerne hånd om din eksisterende open source webshopløsning, så du er sikker på, at den lever op til standarderne for en populær og brugervenlig webshop. Kontakt SideWalk og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan optimere din open source webshop løsning.

Hvilken løsning, vi anbefaler til dig, afhænger af webshoppens størrelse. Den endelige løsning tilpasses altid efter ønsker og behov, og udbygges med ekstra moduler for forskellige funktioner og features. Det betyder også, at indholdet, og dermed prisen for løsningen, vil afhænge af, hvor mange moduler din løsning skal indeholde.

Vil du høre mere om udvikling af din webshopløsning i samarbejde med SideWalk? Du er mere end velkommen til en snak, hvor vi præsenterer mulighederne for dig.

Vælg en WooCommerce webshopløsning hos SideWalk

Når man snakker webshop og webshopmoduler, kommer man ikke udenom WooCommerce. WooCommerce er helt basalt WordPress’ webshopvariant – verdens førende og mest anvendte CMS. En WooCommerce webshop præsenterer alle de features og funktioner, du har behov for i en moderne webshopløsning. WooCommerce webshopmodulet giver dig stor frihed idet det er open source, og samtidig er der stor fokus på brugervenligheden, mulighed for videreudvikling og implementering af specielle features samt integrationer til alle kendte betalingsløsninger.

Ønsker du en WooCommerce webshop, så inviterer vi dig ind til en workshop, hvor vi præsenterer webshopmodulet og alle dets kvaliteter og fordele for dig. Samtidig går vi i dialog med dig om dine ønsker til specielle features og funktioner i din WooCommerce webshop, og selvfølgelig hvordan din webshop visuelt og designmæssigt skal tage sig ud.

Et andet vigtigt element er at få afdækket hvilke integrationer, du har brug for i din webshop. Eksempler på ofte anvendte og populære integrationer til WooCommerce webshop er bl.a.:

  • Økonomisystemer – Denne integration får din WooCommerce webshop til at ”snakke sammen” og være kompatibel med dit økonomisystem. Der skal ikke mange ordrer til før det ikke længere kan betale sig at bogføre ordrer manuelt, og her er økonomisystemet et fantastisk redskab. Et populært økonomisystem til WooCommerce er e-conomic.
  • Specialudviklede plugins – Her får du integrationer, der er udviklet og designet unikt til din webshop – helt i tråd med dine ønsker og krav til onlinehandel.
  • Betalingsgateways – Ved at hooke din webshop op til en betalingsgateway, gør du kundeoplevelsen endnu bedre i og med at dine kunder får mulighed for at betale med flere forskellige betalingskort.
SideWalk_webshop

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?

sidewalk_logo