Køb en Webshop | Woocommerce | Prestashop | integration til E-conomics

Webshops

Har du en drøm om at vækste salget i din virksomhed? En af de bedste metoder at opnå dette på, er at koble en webshop på din virksomhed. SideWalk har en lang række af referencer inden for udvikling og implementering af webshop, og vi hjælper også gerne din virksomhed med en specialudviklet webshop, der matcher dine behov.

WooCommerce Logo
Magento logo
Laravel

Oplev succes og øget salg med en webshopløsning fra SideWalk

E-handel en indiskutabel milliardforretning. Konkurrencen om onlinekunderne bliver hele tiden hårdere, og med det i mente har de fleste virksomheder slet ikke råd til at vælge en webshop fra.

Det voldsomme boom i e-handel har ganske naturligt også affødt en bred skare af webshop udbydere. Af samme grund kan det med et begrænset kendskab til webshops være svært at vælge hvad der passer til ens forretning, og der findes ikke en enslydende facitliste på dette. Med SideWalk som din konsulent får du en aktør med et mangeårigt og nuanceret kendskab til webshopløsninger. Vi kan give dig den rette sparring og guide dig i udvælgelsen af den webshop, der vil øge omsætningen i din virksomhed.

SideWalk besidder ekspertise og erfaring i udvikling af webshopløsninger i bl.a. WooCommerce, PrestaShop, Magento og Laravel. Alle disse webshopsystemer er open source, hvilket giver dig stor frihed og fuld adgang til din webshopløsning i modsætning til en hosted webshopløsning (closed source system).

Magento er markedets største open source webshop løsning. Magento henvender sig til den ambitiøse virksomhed, der vil være et skridt foran konkurrenterne i forhold til fleksibilitet, brugervenlighed og udvikling. Open source-elementet sikrer, at alle virksomheder, store som små, kan få glæde af Magento webshop. WooCommerce er mere velegnet til mindre webshop løsninger, men ikke desto mindre et sikkert valg fuld af lækre features og designs.

SideWalk-Services-Webshops
Cardiocare Webshop Case SideWalk

En tilpasset webshopløsning efter dine ønsker

Har du allerede en webshop … og trænger den til udvidelser, de nyeste features, moduler eller et nyt design? Vi tager også gerne hånd om din eksisterende open source webshopløsning, så du er sikker på, at den lever op til standarderne for en populær og brugervenlig webshop. Kontakt SideWalk og få en snak om hvordan vi bedst muligt kan optimere din open source webshop løsning.

Hvilken løsning, vi anbefaler til dig, afhænger af webshoppens størrelse. Den endelige løsning tilpasses altid efter ønsker og behov, og udbygges med ekstra moduler for forskellige funktioner og features. Det betyder også, at indholdet, og dermed prisen for løsningen, vil afhænge af, hvor mange moduler din løsning skal indeholde.

Vil du høre mere om udvikling af din webshopløsning i samarbejde med SideWalk? Du er mere end velkommen til en snak, hvor vi præsenterer mulighederne for dig.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen