Grafiker

Har du brug for grafisk assistance?

Få resultatskabende løsninger og designs inden for alle grafiske opgaver, både trykte og de digitale.

MO.Engros_flyer-mockup_1

Vi laver design baseret på din målgruppe

Når vores kreative team begynder på et nyt projekt, er slutbrugeren altid i fokus. Det er netop dem som afgør om din virksomhed er en succes og lige netop derfor er de en essentiel faktor, når vi begynder at tænke i design. Vi skræddersyr altid et nyt projekt til din virksomhed – og derfor tager vi os altid den nødvendige tid for at vi kan lære din DNA at kende. Vi tilpasser designet ud fra målgruppen og de medier, de anvender. På den måde er vi sikker på, at dine marketingskroner er brugt bedst muligt.

Grafiske services

Visuel identitet

+ Logo design
+ Brevpapir
+ Mailsignatur

Flyers & Brochure

+ Flyers
+ Brochure
+ Foldere

Digitalt design

+ UI / UX design
+ Online / SoMe kampagner
+ Webdesign

Marketingsmateriale

+ Online annoncering
+ SoMe kampagner
+ Webreklamer

Messemateriale

+ Roll-ups
+ Messevægge
+ Visitkort

Skilte & Bannere

+ Skilte
+ Bannere
+ Plakater

Grafiske services

Visuel identitet

+ Logo design
+ Brevpapir
+ Mailsignatur

Flyers & Brochurer

+ Flyers
+ Brochurer
+ Foldere

Digitalt design

+ UI / UX design
+ Online / SoMe kampagner
+ Webdesign

Marketingsmateriale

+ Online annoncering
+ SoMe kampagner
+ Webreklamer

Messemateriale

+ Roll-ups
+ Messevægge
+ Visitkort

Skilte & Bannere

+ Skilte
+ Bannere
+ Plakater

Se et udvalg af vores
grafiske løsninger

Gå på opdagelse i nogle af vores tidligere grafiske løsninger herunder.

Sammenhæng i det grafiske udtryk

Det er helt essentielt for din virksomheds fortælling og branding at der er en stærk sammenhængende designlinje – du skal fremstå seriøs og der skal være et ensartet udtryk i din visuelle identitet.

Med andre ord, der er mange ting, der skal smeltes sammen til en højere enhed. Det er vigtigt at det grafiske udtryk understøtter alt for hjemmeside design til branding og annoncering. En af kernekompetencerne i vores kreative team er design. Uanset om det er udvikling af et nyt design fra bunden eller om det er et redesign af en nuværende løsning. Vi løser alle opgaver på et højt fagligt og teknisk niveau, med fokus på lækre og brugervenlige løsninger, så både funktionalitet og æstetik smelter sammen til en højere enhed.

Proces og samarbejde
med vores grafiker

Uanset opgavens art og størrelse vil du være i direkte kontakt med vores grafiker omkring ønsker og aspekter som er vigtige for dig. Vi har stor erfaring med at skabe den helt rigtigt løsning indenfor rammerne af dit behov og hvad vi ved der virker i markedet. Dette kan lade sig gøre fordi at vi hele tiden holder os opdateret med de muligheder, trends og udvikling som sker indenfor kreativ og digitale marketing. Dermed er de med til at skabe de muligheder som kan give dig og din virksomhed nye leads og kunder.

Grafik hos Side-Walk
SideWallk_Grafiker_AROS_Facaderens

Bliv set både online & offline

Så kører bussen … og reklamen kører med. Synlighed er lig med flere kunder, og blikfanget for din virksomhed kan du øges ved at bruge roll-ups, bannere, outdoor-reklamer, flotte materialer til messestande og skilte. Du har også mulighed for at skærpe din virksomheds grafiske identitet udadtil via visitkort der sammen med foldere og brochurer kan skabe en designmæssig helhed, der præsenterer produkter og ydelser på bedste vis. Vellavet grafisk annoncer til aviser, blade og lignende medie skaber øget salg og brandgenkendelse.

Branding og visuel identitet

Skil dig ud og skab opmærksomhed, når kunderne skal træffe et valg! Kunderejsen er altafgørende, og veldesignet materiale udviklet af en professionel grafiker, kan være tungen på vægtskålen, når kunderne afgør om det er dig, de vil lægge en ordre hos. Skab troværdighed, værdi og mersalg med optimering af din virksomheds branding og visuelle identitet.

grafiker_sidewalk

Grafisk idéudvikling

Har du brug for kreative og idérige inputs til din virksomheds branding og grafiske profil? Ethvert element inden for grafisk design starter med en vision, og herefter går grafikeren i gang med idéudviklingen i samråd med kunden, så det bedste slutresultat vokser frem af idéudviklingen. Sparringsrunder med henblik på idéudvikling frem mod implementering af nyt indhold i din grafiske profil, kan være en særdeles udbytterig metode inden en grafisk designer går i gang med udvikling af materiale. Du er altid velkommen til at kontakte vores grafiske designer, hvis du har spørgsmål.

Layout og grafisk design

Vores grafiker team favner alle elementer i den grafiske pakke. Her kan bl.a. nævnes alt i opgaver inden for bl.a. design og redesign af visuel identitet, webdesigns, layout, illustrationer, butiksmaterialer, magasiner, brochurer, foldere, avisannoncer og visitkort. 

Husk at vores grafiker både udvikler helt nyt og dugfrisk materiale, men også gerne retoucher og videreudvikler din eksisterende grafiske identitet, så du er sikker på at din branding og dit grafiske udtryk er helt up-to-date.

Alt fra branding til tryk og print

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Per Winkel_SideWalk

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.