Header_figur

Grafiker

SideWalks inhouse grafiker er et kreativt powerhouse, der kan løfte et bredt og varieret udvalg af opgaver. Hvad enten det er trykt eller digitalt materiale, du har brug for.

Header_SideWalk
Grafisk_design

Skil dig ud i mængden med SideWalks grafiker

Vi møder grafisk design og grafiske elementer hele tiden i vores dagligdag. Vigtigheden af en stærk visuel identitet og et brand, der fanger øjet, er enorm. SideWalks inhouse grafiker kan hjælpe dig med alle aspekter af grafisk design. Uanset om du har brug for layouts til tryksager som brochurer, magasiner, foldere, visitkort og bannere, eller udvikling af et nyt, knivskarpt webdesign, så løser vi opgaven. Tag med vores grafiker på en rejse fuld af kreative inputs og professionalisme, hvor den tætte dialog med dig altid er i højsædet. En grafisk designer gør forskellen i din marketing. Oplev det selv ved at at tage en dialog med SideWalks grafiker omkring din næste grafiske opgave.

SideWalk_Grafiker_Brochure
SideWalk_grafiker_busreklame
SideWalk_Grafiker_hæfte
SideWalk_Grafiker_visitkort

Alt fra
branding til
tryk og print

Vores dygtige grafiker Mette Rosenlund
For- og efternavn / virksomhed
For- og efternavn / virksomhed
Læs mere
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Anonym
Anonym
Læs mere
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Dansk_Ejerskifte_logo

Branding og visuel identitet

Skil dig ud og kom forrest i køen, når kunderne træffer et valg! Kunderejsen er altafgørende, og materiale udviklet af en professionel grafisk designer, kan være tungen på vægtskålen, når kunderne afgør om det er dig, de vil lægge en ordre hos. Skab troværdighed, værdi og mersalg med optimering af din virksomheds branding og visuelle identitet.

Boxdepotet_grafisk_design_busreklame

Tryk og print

Så kører bussen … og reklamen kører med. Synlighed er lig med flere kunder, og blikfanget for din virksomhed kan du f.eks. øge via roll-ups, bannere, outdoor-reklamer, materialer til messestande, standees og skilte. Du har også mulighed for at skærpe din virksomheds grafiske identitet udadtil via visitkort, foldere og brochurer, der præsenterer produkter og ydelser eller grafisk annoncering i aviser og lignende.

Idéudvikling

Har du brug for kreative og idérige inputs til din virksomheds branding og grafiske profil? Ethvert element inden for grafisk design starter med en vision, og herefter går grafikeren i gang med idéudviklingen i samråd med kunden, så det bedste slutresultat vokser frem af idéudviklingen. Sparringsrunder med henblik på idéudvikling frem mod implementering af nyt indhold i din grafiske profil, kan være en særdeles udbytterig metode inden en grafisk designer går i gang med udvikling af materiale. Du er altid velkommen til at kontakte vores grafiske designer, hvis du har spørgsmål.

SideWalk_Grafiker_hæfte
SideWalk_Grafiker_Rollup
SideWalk_Grafiker_Brochure

Layout og grafisk design

SideWalks grafiker favner alle elementer i den grafiske pakke. Her kan bl.a. nævnes alt i opgaver inden for bl.a. design og redesign af visuel identitet, layout, illustrationer, butiksmaterialer, magasiner, brochurer, foldere, avisannoncer og visitkort.

Husk at vores grafiker både udvikler helt nyt og dugfrisk materiale, men også gerne retoucher og videreudvikler din eksisterende grafiske identitet, så du er sikker på at din branding og dit grafiske udtryk er helt up-to-date. 

SideWalk_Grafiker_visitkort

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?