Grafiker til tryksager, foldere, visitkort, kataloger, m.m.

Grafiker

SideWalks inhouse grafiker er et kreativt powerhouse, der kan løfte et bredt og varieret udvalg af opgaver. Hvad enten det er trykt eller digitalt materiale, du har brug for.

Adobe Creative Cloud Logo

Professionel grafiker med øje for detaljer

Det er kun fantasien, der sætter grænser for de uanede muligheder, der ligger i at arbejde med en professionel grafiker. Afhængig af virksomhed og branche er behovene forskellige, og ingen opgaver ligner hinanden. I henhold til grafisk design handler det om at fange beskueren/den potentielle kunde, og kreere et blikfang, der genererer et mersalg.

Uanset om der er tale om grafisk design på print eller online, er det en fantastisk verden af muligheder. Tryksager som brevpapir, visitkort, kataloger, magasiner, bannere mv. skal layoutes med branding og kommunikation for øje. Det samme gør sig også gældende for apps og webdesign.

Et godt webdesign bygger på en løsning, hvor grafik, farver, fonte og billeder udgør en helhed. Samtidig tages der naturligvis højde for den brugervenlige kommunikation. SideWalk vægter det dynamiske og kreative design højt. Har du brug for en ny hjemmeside? Den klarer vi også, og du kan læse mere lige her.

SideWalks grafiker kan bl.a. hjælpe dig med nedenstående elementer af din markedsføring:

Grafisk design-Services-SideWalk
Grafisk design-Services-SideWalk

Design og layout til print og online

Ved at vælge SideWalks grafiske designer, får du en aktør, der kan udtænke og nedfælde unikke layouts og designs til alle elementer inden for print og online markedsføring. Uanset opgavens omfang, er vi klar til at guide dig i en proaktiv proces.

I forløbet vil vi naturligvis holde en tæt dialog med dig, da det for os er essentielt at det grafiske design illustrerer hvem du er (branding, visuel identitet, produkter, mv.). Din tilfredshed er vores kvalitetskriterium.

Vi fører dine idéer ud i livet, og kommer selv med kreative inputs og forslag, der sikrer topkvalitet i dit grafiske udtryk.

Kontakt os for nærmere info og få et uforpligtende tilbud på tlf. 71 96 10 66 eller skriv til os på info@side-walk.dk.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen