Loader ...
Loader...

Praktikant eller studiemedhjælper til SideWalk

Er du bachelor- eller kandidatstuderende på en relevant kommunikations-uddannelse med praktikforløb?

Så har du nu chancen for at udfordre din teoretiske viden i SideWalk, et mindre online og kommunikationsbureau i Randers med 13 års erfaring inden for softwareudvikling, hjemmesider, webshops, online markedsføring og grafisk opsætning af reklame samt medie og kommunikation. Derudover kommer du til at deltage i forskellige projekter på tværs af SideWalk og kunderelevante opgaver. Som praktikant eller studiemedhjælper i SideWalk er du med til at understøtte vores strategiske mål til vækst af SideWalk.

Du får ansvar for egne opgaver, ligesom du vil indgå i opgaver på lige vilkår med SideWalk teamet. Vi fastlægger dine opgaver ud fra dine interesser og kompetencer, og du bliver naturligvis oplært i de værktøjer, vi bruger i SideWalk.


Eksempler på opgaver:

I praktik/studie perioden får du stor indsigt i vores arbejdsområder, et godt fagligt netværk og mulighed for at bygge ”skills” oven på de kompetencer, du har med fra din uddannelse. Vi ser et fremtidigt potentiale i dig. Får du succes med dine opgaver, vil vi derfor sammen vurdere dine muligheder for et studiejob, når praktikperioden er slut.

Et praktikforløb hos os varer normalt cirka 20 uger og starter i august 2018. Nærmere start- og sluttidspunkt tilpasser vi selvfølgelig efter din uddannelse.

Et studemedhjælper forløb starter med det samme.


SideWalk tilbyder:


Som praktikant / studiemedhjælper får du:

Mulighed for et praktikforløb i et mindre bureau, hvor der er stor grad af medindflydelse på projekter. Der er ikke langt fra udvikler til slutbruger.

Vi afholder ugentlige opfølgnings- og statusmøder, hvor vi følger op på dit forløb og dine opgaver. Det giver dig det bedst mulige afsæt og sikrer, at vi arbejder i en retning, som gavner både dig og SideWalk.


Løn for studiemedhjælpere vil være kr. 125-150 kr. pr time – vi regner med 1 til 2 dage om ugen indtil vi finder et niveau som matcher alle parter.

Du er velkommen til at kontakte Per Winkel på mobil: 4234 7473 eller mail:per@side-walk.dk, hvis du vil vide mere.


Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi holder samtaler løbende, så sendt os hurtigst muligt din ansøgning. Du kan ansøge via per@side-walk.dk

Send gerne en kort ansøgning + CV

Skriv i ansøgningen hvorfor du gerne vil arbejde med digital markedsføring, kommunikation og være en del af SideWalk teamet.


Om SideWalk

Firmaet SideWalk er grundlagt 2005 af Ken Christensen og Ronny Dohm, men ejes i dag af Ronny Dohm. Firmaets størrelse gør, at vi altid får et personligt forhold til vores kunder, samt der ikke er for mange "kokke omkring maden".

Idégrundlaget er opbygget omkring to ideer, der tilsammen danner kernen i den måde, vi tænker og laver vores produkter på.

Den ene er visionen om, at alle skal have et professionelt, søgevenligt, flot og velfungerende website. Vi tror på, at fremtidens websites i højere grad skal tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Rygraden i det færdige webprodukt er i de fleste tilfælde SideWalks Subway CMS system men vi arbejder også i andre CMS systemer såsom Wordpress, Prestashop og Magento.

Den anden version er at skabe en unik oplevelse for vores kunder inden for kommunikation dvs. vi vil gerne være partner på SoMe, kommunikation, adwords, SEO og alle de kanaler som sikrer, at kommunikationen skaber den rigtige markedsføring.

Rent fysisk er vi placeret i Randers. Vi har dog ingen geografiske restriktioner om hvor, vi tilbyder vores produkt.