App udvikling

Mobile applikationer er blevet en mægtig aktør på det digitale felt, både i det private og i arbejdsmæssig henseende. SideWalk har udviklet apps inden for flere brancher og er first mover inden for flere aspekter af denne type softwareudvikling. Som eksempler kan nævnes Randers FC’s sports app og Henrik Dahls Netværksapp.

Android Logo
iOS Logo
Angular_JS_SideWalk
Firebase_white_SideWalk

App udvikling - bag kulisserne

Teknologien og udviklingen af apps betyder nye muligheder, øget tilgængelighed og bedre mulighed for interaktion med kunderne. Den gode løsning har et ekstra stærkt fokus på det umiddelbare og på brugervenlighed, og på værdiskabende egenskaber for både virksomheder og kunder.

Hvilken type app du skal vælge, afhænger af dine ønsker, behov og løsningens omfang. Hos SideWalk er vi naturligvis klar til at hjælpe dig med kvalificeret sparring og idéudvikling, men det er dig, der har grundidéen til din app. I tæt dialog med dig finder vi løsningsmodellen, der matcher visionerne bag appen. Herefter går selve konceptudviklingen i gang – en proces, der er delt over diverse faser. Eksempelvis workshops, mock ups/skitsering, designudvikling og tests.

Når udvikling af apps iværksættes, vil der som udgangspunkt være to typer målgrupper, man skal have for øje. Teknologigiganterne Google og Apple har udviklet hver deres styresystem til mobile enheder. I forbindelse med app udvikling er det dermed tilhængerne af disse to styresystemer, der kommer i spil.

Styresystemerne iOS (iPhone operative system, udviklet af Apple) og Android (udviklet af Google) er dominerende spillere på mobilmarkedet. I dag udvikles langt de fleste apps til begge systemer. Ved app udvikling af native apps skal man være opmærksom på, at disse kun fungerer til et styresystem. Derfor skal der specialudvikling til for at understøtte begge styresystemer. SideWalk udvikler både native apps (til ét styresystem) og hybrid apps, der er operative på alle styresystemer, og som samtidig normalt er billigere at udvikle.

SideWalk - din ekspert i software- og appudvikling

SideWalk har tidligere stået for app udvikling eller software udvikling til bl.a. Randers FC, Henrik Dahl Netværk, BILLED-BLADET (Aller Media), Odense Kommune (kemi app og risikostyrings app) og CRECEA (KemiData app).

Det er ikke opgavens omfang eller hvilken branche, som softwareudviklingen er målrettet mod, der er vores primære fokus, men derimod det gode produkt, som kunden bliver tilfreds med og skaber en positiv forandring i virksomheden. 

Har din virksomhed brug for hjælp til udvikling af en app eller anden type software, så tag fat i os. SideWalk tager altid kunden med som aktør på hele rejsen fra pitch til færdigt produkt.

Vi kan kontaktes på tlf. 71 96 10 66 eller du kan skrive til os på [email protected].

Kontakt os

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

SideWalk APP:Jimmy og Ronni