SEO bureau som laver effektiv SEO optimering til side 1

SEO Optimering

SEO optimering (søgemaskineoptimering) kommer man ikke udenom hvis man vil gøre sig gældende i Googles søgeresultater. For virksomheder kan en SEO-strategi vise sig at give et fortrinligt afkast på den lange bane. Er din SEO på plads, er grundstenen lagt til konvertering, salg og vækst for din virksomhed.

Evolution 360 Logo
AccuRanker Logo

Den vigtige SEO

Når snakken falder på online markedsføring, er det umuligt at ignorere SEO. Det kan i hvert fald ikke anbefales at man gør det…

Online-handelen er blevet en så potent spiller at konkurrencen online er blevet tilsvarende skærpet. Det siger sig selv at din virksomhed gerne skal placere sig godt i Googles organiske søgeresultater, når den potentielle kunde går på jagt online efter netop det produkt, som du sælger. Chancerne for at kunden går til side 3, 4 og 5 i Googles søgeresultat er ikke ret stor, og med en stærk investering i din SEO kan du blive placeret på side 1 og dermed give din virksomhed de bedste muligheder for salg og konvertering.

Med hensyn til en prægnant søgemaskineoptimering anno 2020 så taler man som regel om tre hovedelementer: On-page optimering (alt tekstindhold på din hjemmeside, søgeord, mv.), teknisk SEO (kodning, responsivitet, loadtid, etc.) og linkbuilding (interne og eksterne links til og fra din hjemmeside). Google er også begyndt at kigge på brugersignaler som f.eks. klikrate (CTR), afvisningprocent, sessionsvarighed etc.

På den lange bane er en målrettet SEO-strategi en god investering, der vil kunne mærkes helt konkret for den pågældende virksomhed. Her tænkes bl.a. på vækst, øget omsætning og flere kundehenvendelser, der genereres af den øgede synlighed online, hvilket en gennemarbejdet strategi vil medføre.

SEO-Services-SideWalk
SEO-Services-SideWalk

SideWalk som SEO Bureau

En topplacering i Googles søgeresultater kræver langt henad vejen en fuldtidsindsats. Hvis du står i den situation, at du har investeret tid og kræfter i arbejdet med SEO optimering på din hjemmeside, så forvent ikke at du fortsat vil ligge lunt i svinget om en måned. Det er ikke en selvfølge, da SEO ikke er et statisk element, men tværtimod dynamisk og præget af foranderlighed og nye Google-reglementer. SEO skal altså løbende holdes ajour og en tur til ”mekaniker” i ny og næ. SideWalks team er klar til at hjælpe dig med at komme til tops i Googles søgeresultater.

Vi er i stand til at lave en analyse af din hjemmeside, der indikerer hvor din SEO kan forbedres og optimeres. Vi bruger kan de bedste seo-tools på markedet som eksempelvis Ahrefs.  Samtidig tror vi på at man kommer langt med ”den gode tekst” og holder et skarpt øje på content og søgeord. Vores arbejde bygger på et forstudie, hvor vi bl.a. via research inden for din branche, søgeordsanalyse, søgeordsrapport og søgeordsværktøjer kortlægger indhold for din virksomheds online strategi. Vi går målrettet efter at give din virksomhed den højest mulige rangering i søgeresultaterne og derved generere mere trafik til dit website eller webshop. Vi leverer desuden fuld gennemsigtighed og rapportere i aftalte intervaller. 

Kontakt allerede i dag vores Head of SEO, Dinny Eriksen på tlf. 71 96 10 66 og få en snak om dit behov og en gratis analyse af dit site.

Say hello!

Har du brug for hjælp til udvikling af en ny hjemmeside, ny webshop eller måske en app?

Tag et kig på vores store udbud af services og koncepter. Som specialiseret webbureau dækker vi hele paletten inden for IT-udvikling, digital marketing samt tekst- og grafikopgaver.

Du er altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak i vores lokaler på Messingvej 40B i den sydlige del af Randers.

Hvis du udfylder kontaktformularen, ringer vi til dig inden for 24 timer.

Scroll til toppen