e-mail marketing

Ram dine kunder, når de er købelystne

Vækst din virksomhed ved at skabe resultater med e-mail markedsføring der rammer købelystne kunder. Vi kan hjælpe dig med at sammenflette det rigtige indhold til dig og dine kunder. 

Direkte kontakt til dine kunder

Du lander direkte i indbakken hos dine kunder, når det er relevant.

Målrettede flows

Der arbejdes med din kunderejse og hvornår dine kunder er klar til at handle med dig.

Mål kundeaktivitet

Flere e-mail marketingværktøjer giver en dybere dataindsigt i din kunderejse.

E-mail markedsføring

Den kriminelt undervurderede markedsføringskanal

Har du tiden og ressourcerne til at investere i e-mail marketing, så er det bestemt det hele værd. Med e-mail marketing kommer du i direkte kontakt med dine kunder. De har sagt “Ja tak” til at høre fra dig, og er interesserede i, hvad du har at tilbyde.

E-Mail Marketing Platform

Vælg den rigtige e-mail marketing platform til din virksomhed

E-mail Marketing: Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp er et fint sted at starte ud i forhold til email marketing, men du møder hurtigt begrænsninger hvis du gerne vil have mere ud af dit email marketing program. Vælg Mailchimp hvis du gerne vil udsende mails og arbejde med simple flows.

E-mail Marketing: Klayvio

Klaviyo

Klaviyo er et af de bedste email marketing programmer til webshops. Klaviyo gør det nemt at fremvise dine produkter, forudse genkøb og meget mere.


E-mail Marketing: Active Campaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign er et fantastisk redskab til leadgenerering og har inkorporeret salesforce system og CRM. Med ActiveCampaign kan du arbejde med Leadscoring, der på baggrund af adfærd kvalificerer hvornår et lead er handleklar.

B2B & B2C

Til både leads og køb er e-mail marketing et uundværligt redskab

B2B

Business to Business – altså virksomheder, der sælger til andre virksomheder. B2B leadgenerering er et essentielt redskab for virksomheder med hensyn til indsamling af data fra potentielle kunder (leads), der på den eller anden måde har vist interesse for din virksomhed.

3 gode grunde til e-mail markedsføring for B2B virksomheder

B2C

Business to Consumer – virksomheder, der sælger til private. I dag foregår langt størstedelen af salget til private via webshops, og her er e-mail marketing et vigtigt værktøj til at sætte spot på udsalg, tilbudskampagner, nye produkter, rabatkoder osv.

3 gode grunde til e-mail markedsføring for B2C virksomheder

Case: Mexican Heart

Få styr på din e-mail marketingstrategi

Med Side-Walk som sparringspartner

Automatisk udsendte e-mails

Når en kunde har sagt ”Ja tak” er det øjeblikket, du har det største engagement fra kunden. Det er her, at automatisk udsendte e-mails for første gang kan gøre en forskel for dig, og derfor er velkomstflowet ofte det mest effektive. Automatiske mails er det bedste redskab til at nå dine kunder baseret på deres adfærd. Det betyder at du kan nå ud til kunden, når de har brug for dig og når dine produkter / ydelser er ”top of mind”.

Opstart, udvikling og optimering af din liste

Din liste af subcribere er det vigtigste i din e-mail marketing. I e-mail marketing betaler du pr. person i din liste. Derfor skal din liste holdes opdateret, opdeles i relevante grupper og der skal være opsat effektive metoder til tilskrivning.

Salg og målsætninger

Din e-mail markedsføring skal selvfølgelig opnå nogle mål og vise resulter. Derfor sætter vi hos Side-Walk formål bag hver mail og arbejder med de bedste e-mail marketing programmer inden for lead generering og webshops.

relevante kompetencer

Vi har flere kompetencer i huset til at hjælpe med udførsel af dine e-mail marketing kampagner

Nicklas Sørensen - Marketing specialist

Nicklas Sørensen

Marketing specialist

Morten_Carlsen_Digital_marketingassistent_og_tekstforfatter_SideWalk

Morten Carlsen

Tekstforfatter

Camilla Lund – Marketing konsulent Side-Walk

Camilla Lund

Marketing konsulent

Er du klar til succes med e-mail markedsføring?

Få et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde, hvor vi sammen kigger på dit potentiale og de bedste udviklingsmuligheder for netop din e-mail markedsføring. Send os en besked herunder, og så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.