Få hjælp til Facebook markedsføring

Vi er klar til at rådgive dig og din virksomhed, så du opnår det bedst mulige salg, trafik og annoncering på dine opslag samt kampagner.

Vækst din virksomhed

Vi skaber de bedste resultater med Facebook og Instagram annoncering

Vedligeholdelse af kampagner

Vi optimerer altid dine kampagner og forøger trafik og interaktion

Vi finder målgrupperne

Med dataanalytisk tilgang, rammer vi dine målgrupper bedst og billigst

Personlig konsulent

Du har altid én fast konsulent som kender dig og din forretning

Grafisk assistance

Vi skaber iøjnefaldende kampagner og sikrer en rød tråd igennem alt annoncemateriale

Er Facebook en helt ny verden for dig?

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig godt fra start og hvis du allerede er i gang, hjælper vi dig gerne med den løbende drift og vedligeholdelse af din Facebook-side og annoncering.

Vi starter med at oprette din Facebookside med profilbillede og coverbillede. Herefter tilføjer vi de vigtigste oplysninger og gør dig til administrator, sådan at du fremadrettet selv kan følge med og/eller administrere siden.

Facebook konsulent

Kr. 750 Ved forudbetalt køb af +15 timer 10% rabat (675 kr.)
  •  

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

whitepaper img

Derfor bør din virksomhed være på Facebook

3.8 millioner danskere har i dag en Facebook profil. Næsten ingen af dem er i alderen 0-12 år, dvs. at alle danskere der har mulighed for at være på Facebook, er det.

Ud af de 3.8 millioner danskere bruger 65% af os Facebook dagligt og 30% af os Instagram dagligt. Med andre ord vil det sige at din målgruppe er på Facebook og/eller Instagram. Derfor bør din virksomhed også være tilstede på Facebook og Instagram.

Vedligeholdelse af din Facebook side

Det er rigtig vigtigt at du holder din side aktiv i form af organiske opslag. Hvis der går for lang tid mellem opslagene, vil du opleve at opslaget kun når ud til få af dine følgere. Det er derfor super vigtigt at være vedholdende – vi lover dig at det betaler sig i sidste ende, men det kræver at du/vi arbejder for det.  

Med en månedlig aftale kan vi hjælpe dig med ugentlige organiske opslag. Vi kan også sagtens hjælpe dig med annoncering, kampagner, boost, konkurrencer, video- og billeddelinger.

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvordan vi skal samarbejde omkring din Facebook side. Hvis du ønsker spontane opslag – så kan vi gøre det. Vi anbefaler dog at vi på den lange bane laver en plan sammen. På den måde kan vi være på forkant og samtidig lave en rød tråd imellem de organiske opslag og annoncer.

Har du en plan?

Vi hjælper dig gerne med at udarbejde et årshjul, så vi har en plan for hvad og hvornår der skal være aktivitet fra din Facebook profil. 

SideWalk_Facebook-annonce-eksempel_Lading-2
Erik_Houmann_Maul_Facebook_specialist_SideWalk

Erik Houmann Maul
Facebook specialist

Problemer lige nu?

Kontakt os. Så tager vi en uformel snak om, hvad du har brug for, og hvordan vi kan samarbejde.

Din virksomhedsprofil er dit vindue til Facebook og Instagram

Sociale medier er vækstet voldsomt de seneste ti år, og valid tilstedeværelse på alle platforme er en voldsomt stor mundfuld. Især for virksomheder, da det er et tidskrævende element i arbejdsdagen hvis man ønsker at være en succes på Facebook og Instagram. En fuldbyrdet og koncentreret tilstedeværelse på én platform, f.eks. Facebook, er bestemt anbefalelsesværdig fremfor at forsøge at holde tre-fire virksomhedsprofiler i gang på halv kraft.

Mange virksomheder spekulere sikkert over hvilket socialt medie de kan skabe de bedste resultater på på for deres egen forretning. Der findes desværre ikke noget endegyldigt svar. Det vil altid være en individuel vurdering afhængig af virksomhedens profil, branche og målgruppe. Nogle gange må man prøve sig frem for at finde frem ud af hvor man konverterer bedst. Uanset om der er tale om Facebook, Instagram eller LinkedIn.

SideWalk_Facebook_profil

Facebook annoncering

– din vej til resultater på verdens største SoMe-platform

Facebook annoncering kan gøre en stor forskel hvis den effektueres korrekt og bliver vedligeholdt. Omkring 70% af danskerne er på Facebook, og handel direkte på Facebook eller genereret via en Facebook annonce er ekspanderet i stor stil over en kort periode. Du kan være sikker på, at uanset hvilken branche du arbejder indenfor, så er din målgruppe tilstede på Facebook. Du skal bare ramme dem med din markedsføring og Facebook annoncering. Det lyder enkelt, ikke?

Med Facebook kan du segmentere annoncer uhyre præcist, da det er en intelligent platform med stor viden om brugerne. Annoncerne kan dermed gøres tilpas relevante og specifikke, så du ikke taber et værdifuldt annoncebudget på gulvet.

Det er muligt at definere målgruppen ud fra bl.a. interesser, demografi, geografi, køn, alder, osv. Man kan også kreere annoncer, der målrettes mod potentielt nye kunder.

SideWalk_webbureau_og_online_markedsføring

Konvertering med Facebook annoncering

Retargeting er uden tvivl et af de stærkeste værktøjer til konverteringsoptimering. Vi har alle sammen hørt om de notoriske ”cookies”, der ”stalker” brugere på nettet. Med retargeting kan du målrette din annoncering mod brugere, der i andre sammenhænge (enten på dit eget eller andres website) har vist interesse for produkter indenfor din virksomheds brancheområde.

Det er altid muligt at se hvordan dine Facebook annoncer klarer sig i og med at Facebook har implementeret sporingsparametre på så at sige alle områder af dine annoncer: leadgenerering, antal klik på annoncen, salg i webshoppen, osv. Det er altså altid muligt at trække en rapport over dine Facebook annoncer ud af systemet.

Din virksomhedsprofil på Facebook kan være et helt afgørende værktøj i forhold til promovering af virksomheden, samt i den generelle markedsføring. Har du brug for professionel vejledning? SideWalk har mange års erfaring i arbejde med online markedsføring og sociale medier, herunder Facebook. Uanset branche så er vi klar til at opsætte og/eller administrere din virksomhedsprofil på dit primære sociale medie. Lad os blive din nye kollega med ansvar for din Facebook virksomhedsprofil, så vi sammen kan skabe de bedst mulige resultater for din virksomhed.

Hovedbrud på grund af Facebook?

Bare rolig, vi har eksperter i teamet, der er klar til at hjælpe dig videre. Via linket herunder kan du læse mere om nogle af de problemstillinger, vi har erfaret, giver mange virksomheder udfordringer på Facebook.

Problemer_med_Facebook_SideWalk

Kontakt os

Lad os tage en uforpligtende snak

Erik_e_commerce