Google Tag Management

Med Google Tag Manager kan du én gang for alle administrere og kontrollere tags (sporingskoder) på din hjemmeside herunder Google Ads, Facebook og Google Analytics.

Bagom Google Tag Manager

Disse tags hjælper dig bl.a. med at tilrette, optimere og følge ydeevnen på dine salgskanaler. Dog er korrekt opsætning af Google Tag Manager af afgørende betydning, hvis du skal kunne spore hvor indsatsen skal lægges i forhold til det effektive output.

Google Tag Manager er et gratis Google-værktøj, der giver dig mulighed for at kontrollere implementeringen af de førnævnte sporingskoder (tags). Google Tag Manager kan dermed anskues som et ”knudepunkt”, der giver dig én fast base for samling af dit websites tags. Når Google Tag Manager er ”kørende” har du et tool, der gør det nemt at redigere og administrere samtlige tags.

Når først opsætningen er på plads er du fri for at skulle have en udvikler inde over platformen. Du kan selv styre administrationen i Google Tag Manager – helt enkelt.

SEO-Services-SideWalk
Google Tag Manager-Services-SideWalk

Få hjælp til opsætning af Google Tag Manager med SideWalk

Uanset størrelsen af dit website eller dit behov, så kan SideWalk stå for korrekt opsætning af Google Tag Manager, herunder bl.a. konverteringssporing via Google Analytics, så I kun behøver at varetage den fortsatte administration fremover.

Vil du vide mere om Google Tag Manager?

Kontakt os på tlf. 71 96 10 66 og lad os få styr på din Google Tag Manager.

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud?