SideWalk søger en dygtig og dedikeret PHP udvikler

Søg uopfordret

Søger du udfordringer indenfor digital marketing eller webudvikling? 
Vi er altid interesseret i at komme i kontakt med talentfulde kandidater, som mener at de kan gøre en forskel for os og vores kunder. Fortæl derfor gerne i din ansøgning, hvordan du kan gøre en forskel for os og hvorfor vi skal investere i dig. 

Om SideWalk

SideWalk er et stærkt vækstende udviklingshus og marketingbureau, med base i den sydlige del af Randers, to minutters kørsel fra motorvej E45.

Vi tror på personlig og faglig forskellighed, og det har affødt et varieret hold af marketings- og technørder. Vi holder en uformel og tilgængelig omgangstone, hvor der naturligvis forventes høj kvalitet i de færdige arbejdsopgaver, men samtidig er der også plads til et slag bordfodbold og et stykke kage i ny og næ.

Som medarbejder hos SideWalk får du stor medindflydelse på beslutningerne og rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt.

Sådan søger du uopfordret

Send din skriftlige ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt, vi behandler løbende. Skriv venligst ”Uopfordret ansøgning” samt enten “marketing” eller “webudvikling” i emnefeltet. Der vil være telefonisk screening af ansøgere før samtaler.