SideWalk søger en dygtig og dedikeret PHP udvikler

Søg uopfordret

Søger du udfordringer indenfor digital marketing eller webudvikling? 
Vi er altid interesseret i at komme i kontakt med talentfulde kandidater, som mener at de kan gøre en forskel for os og vores kunder. Fortæl derfor gerne i din ansøgning, hvordan du kan gøre en forskel for os og hvorfor vi skal investere i dig. 

Om SideWalk

SideWalk er et stærkt vækstende udviklingshus og marketingbureau, med base i den sydlige del af Randers, to minutters kørsel fra motorvej E45.

Vi tror på personlig og faglig forskellighed, og det har affødt et varieret hold af marketings- og technørder. Vi holder en uformel og tilgængelig omgangstone, hvor der naturligvis forventes høj kvalitet i de færdige arbejdsopgaver, men samtidig er der også plads til et slag bordfodbold og et stykke kage i ny og næ.

Som medarbejder hos SideWalk får du stor medindflydelse på beslutningerne og rig mulighed for udvikling, både fagligt og personligt.

Sådan søger du uopfordret

Send din skriftlige ansøgning og CV til [email protected] hurtigst muligt, vi behandler løbende. Skriv venligst ”Uopfordret ansøgning” samt enten “marketing” eller “webudvikling” i emnefeltet. Der vil være telefonisk screening af ansøgere før samtaler.

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.