Sportquiz app og underholdnings app i topklasse

Underholdnings_app_SideWalk

Sportquiz app og underholdnings app i topklasse

SideWalk hamrer bolden i krydset med sportsquiz app’en til klub og fans, og serverer samtidig underholdningen til hele familien med BILLED-BLADETs nye quiz app

SideWalk har i samarbejde med Superligaklubben Randers FC udviklet deres helt egen mobil app. Med den nye app kan Randers FC fans følge nedtællingen til kampe, se de seneste nyheder, TV-indslag, kampprogram, holdopstillinger og meget mere.

En live quiz til alle fans uanset om man kan lide fodbold, golf, håndbold eller gymnastik – den er unik og global.

Vores live quiz app, en underholdningsapp der kører i halvleg, skaber interaktion på lægterne og sikrer, at klubberne kan fastholde deres fans og give dem en bedre oplevelse mens de er til bl.a. fodbold.

Klubberne opretter selv de ønskede spørgsmål til quizzen. Alt… Stort og småt om klubben, spillerne, kampen og meget mere.

Quizzen er integreret med klubbernes storskærme, så spørgsmål og vindere vises samtidig med afviklingen på appen.

Disse nye underholdningselementer har betydet at download af Randers FCs egen app i løbet af kort tid er steget med over 250 %.

Denne positive udvikling har bl.a. afstedkommet at SideWalk sidenhen også har udviklet quiz app til Superligaklubben AC Horsens, og der er flere spændende app-nyheder på vej fra SideWalk.

Har du ansvaret for din klub og vil gerne have mere ud af fans, forældre og tilskuere generelt, mens de er på stadion, kan du altid booke en gratis præsentation.

Underholdnings_app_SideWalk

BILLED-BLADETs nye Quiz App er udviklet af SideWalk, og vi er dermed officiel software-leverandør til Aller Media.

Quizzen fungerer ved at man kan downloade BILLED-BLADETs Quiz App, oprette en bruger eller logge på via Facebook. Når quizzen aktiveres af BILLED-BLADET får brugeren besked og alle deltager på samme tid til “Last man standing”. Præmier lægges direkte ind i vindernes præmieskab, som kan udleveres via en backend eller via swipe på mobilen.