Webhotel og hosting

Vi har flere forskellige løsninger, når det kommer til webhotel og hosting af din hjemmeside eller webshop. Læs mere herunder eller kontakt os for hjælp til valg af løsning.

Webhotel og hosting
via SideWalk

Nyd din hjemmeside, og overlad webhostingen til os. Du vil opleve at din hjemmeside kører stabilt, har høj ydeevne og hurtighed med SideWalks webhosting. I vores tre webhostingpakker (Basis, Premium og Webshop) får du bl.a. følgende elementer: daglig backup, SSL certifikat, telefonsupport, mailsupport, 99,9 % oppetid, virus- og spamfilter og ubegrænset trafik.

Basis

119,-

DKK pr. måned

Til små hjemmesider, som ikke har brug for så meget plads og hastighed.

Premium

169,-

DKK pr. måned

Til mellemstore hjemmesider, som har brug for mere plads og hastighed.

Webshop

269,-

DKK pr. måned

Til større hjemmesider og webshops, som har brug for meget plads og god hastighed.

Webhotel og hosting for
Magento via SideWalk

Når du indlogerer din Magento webshop på webhotel med hosting hos SideWalk sikrer du, at din Magento shop tager ophold på de bedste og hurtigste danske servere, du har adgang til kompetent support og alarmtelefon. I vores Magento pakker møder du den stærkeste teknologi inden for både software og hardware. Custommade hosting og webhotel for alle Magento webshops.  

Kun til magento

Standard
(M1)

165,-

DKK pr. måned

For Magento webshoppen der kræver en stabil og hurtig platform. Ideel til små webshops, der anvender Magento 1. 

Kun til magento

Standard Plus
(M1 & M2)

375,-

DKK pr. måned

For Magento webshoppen, der er under udvidelse. Standard Plus anbefales til Magento 2 samt større Magento 1 webshops.

Kun til magento

Udvidet
(m1 & M2)

1000,-

DKK pr. måned

Den udvidede Magento-pakke er flagskibet med alle fordelene til den etablerede webshop. 

SideWalk - professionelt webhotel og webhosting

Med en webhosting aftale hos SideWalk slipper du for selv at bakse med en stor mængde teknisk fnidder, og du undgår ubehagelige overraskelser online, da din hjemmeside altid vil være sikker og hurtig. Load-hastigheden på din hjemmeside har også betydning i forhold til søgemaskiner som Google, der devaluerer websites med langsom load-hastighed. Er din hjemmeside langsom, så vil din placering i de organiske søgeresultater også blive påvirket i negativ grad.

Som virksomhed eller erhvervsdrivende gider man ikke de problemer, der kan opstå, når hjemmesiden ikke fungerer korrekt eller at dine e-mails ryger i kundernes spamfilter… Webhosting hos SideWalk giver dig tryghed, en stabil hjemmeside og muligheden for altid at komme i kontakt med os, hvis din hjemmeside driller.

Vores webhotel er udstyret med ekstra stærke låse og et stærkt sikkerhedsberedskab, der gør at du og din hjemmeside ”kan sove trygt om natten”. SideWalks team har stor erfaring i webhosting, og vi udbedrer løbende problemer samt foretager daglige backups af din hjemmeside, så du altid kan være sikker på at din data ikke forsvinder.

Webhosting med SideWalk

Som tidligere nævnt tilbyder vi forskellige pakker indenfor webhosting. Priserne for de forskellige pakker er listet ovenfor. Du kan i den sammenhæng spørge dig selv om hvor stort dit værelse på webhotel skal være. Hvad har du brug for? Det handler om dit behov og dine præferencer, når det kommer til dit website. Er du i tvivl, så er vi naturligvis altid klar til at guide dig og give dig den nødvendige hjælp og assistance.

Med en webhosting aftale hos SideWalk får du optimeret din hjemmesides sikkerhed, ydeevne og hurtighed med bl.a. disse elementer: daglig backup, SSL certifikat, telefonsupport, mailsupport, 99,9 % oppetid, virus- og spamfilter og ubegrænset trafik. Vores hosting aftale kobler dig på datacenter og server i topklasse, der sikrer dig mod nedbrud og driftsforstyrrelser.

Her på siden kan du se de forskellige Shared Hosting-løsninger, vi tilbyder og hvad der er inkluderet i pakkerne. Såfremt du ikke ønsker at “dele trafikken” med andre, kan vi tilbyde dig en dedikeret server. Kontakt os for et godt tilbud på en dedikeret server. I prisen er inkluderet standard server setup og installation af MySQL, Apache (eller NGINX) og PHP plus standard administration og overvågning af server med sikkerhedsopdateringer hver måned.

Vil du høre mere om mulighederne for at booke dig ind på SideWalks webhotel eller hvilken webhosting aftale, der passer til netop din hjemmeside?

Kontakt os allerede i dag på tlf. 71 96 10 66 eller send os en mail på [email protected].

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

SideWalk Webhotel og hosting: Per, Ronny og Jimmy