Service- & vedligeholdelsesaftale

Service- & vedligeholdelsesaftale

Hold din hjemmeside opdateret

Med en service- og vedligeholdelsesaftale opdaterer SideWalk lbd. din hjemmeside eller webshop så den er kompatibel med kommende versioneringer og sikkerhed.

SideWalk varetager også den lbd. opdatering af plugins og tema. Hvis det er muligt tager SideWalk back-up af sitet før hver opdatering.  

*vi tager forbehold for 3 part moduler herunder force majeure jf. vores salgs- og handelsbetingelser

Basis

199,-

kr. Pr. måned

Få en service- og vedligeholdelsesaftale til din hjemmeside eller webshop, og få daglige backups og løbende opdateringer, så siden altid er opdateret og sikkerheden i top.

SideWalk servicerer din hjemmeside

Med en service- og vedligeholdelsesaftale slipper du for at bekymre dig om en masse teknisk bøvl, der let kan opstå i forbindelse med en hjemmeside. Den del klarer vi, så du kan bruge tiden på andre opgaver. Ligeledes sender du blot nyt indhold til hjemmesiden til os – så sørger vi for at det bliver implementeret på din hjemmeside. 

SideWalk har mange års erfaring i arbejde med hjemmesider – både design og udvikling af nye hjemmesider samt vedligehold af eksisterende hjemmesider. 

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Per Bjergager Winkel og Ronny Dohm_SideWalk

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.