Header_figur

Laravel

Laravel er et fleksibelt open source PHP-framework, der er særdeles velegnet til custom løsninger og specialudviklingsprojekter. SideWalk har erfarne Laravel udviklere inhouse, og vi tager gerne en snak med dig om dit Laravel-projekt.

Header_SideWalk

Fordele:

Laravel

Nem at opdatere

Professionelt webdesign

Tilfredshedsgaranti

Browser-kompatibelt

Understøtter vigtigste browsere

Mobiloptimeret

Mobil, tablet og desktop

Høj hastighed

Hurtig load-tid

Brugerstyring

Flere brugere

Rabatregler

Gør det let at oprette rabatter på tværst af produktkategier

SEO-venligt

Nem til Google

Laravel

Et ganske særligt PHP-framework

Laravel er et gratis open source PHP-framework udviklet af Taylor Otwell, og beregnet til udvikling af webapplikationer ud fra MVC-teknologien (Model-View-Controller) og programmeringssproget PHP. Laravels kildekode er hostet på GitHub og licenseret under MIT License.

Den første version af Laravel så dagens lys i Arkansas, USA i 2011, og version 10 er planlagt til release i starten af 2023. I dag anvendes Laravel på over 1,3 millioner websites globalt.

Laravel er ideelt til de fleste projekter, der kræver specialprogrammering.

En verden af muligheder og fordele med Laravel

Med open source elementet for øje, når vi Laravel, så giver du dig selv langt større frihed og flere muligheder, når du f.eks. ønsker at videreudvikle eller tilføje nye features og funktioner til din løsning. Programmeringssproget PHP, som Laravel er bygget op omkring, er ligeledes et open source programmeringssprog, og dermed sidder nogle af verdens skrappeste programmører hele tiden og finjusterer på systemet, så du vil opleve en Laravel løsning, der kører optimalt. En open source løsning gør ligeledes, at du ikke binder dig til et udviklerhus eller en hostingudbyder, som det oftest er tilfældet ved hosted webshopløsninger.

Open source elementet og det faktum at det omkostningsfrit at benytte Laravel, sikrer slutbrugeren mange fordele, hvis udviklingen af projektet er på plads fra starten af. Har man en klar vision af hvad man ønsker i sit Laravel-projekt, så vil man også undgå at timerne tikker unødigt afsted hos programmørerne, og det derved i sidste ende kan blive et dyrt bekendtskab. Dette kan heldigvis undgås ved en grundig og fyldestgørende kravspecifikation fra starten af.    

Muligheden for at rekruttere en stærk Laravel udvikler i Danmark er ligeledes blevet nemmere inden for de senere år efter at Laravel har vundet større og større indpas i markedet siden frameworkets etablering i 2011.

Andre markante fordele ved Laravel er fleksibilitet og sikkerhed. Vælger man Laravel, er det oftest forbi man står med behovet for en specialudviklet løsning, og når et Laravel-projekt tager sin begyndelse, står man faktisk med ”et tomt lærred” eller en kasse med byggeklodser. Det er så her programmøren går i gang med sin magi, og påbegynder udviklingen af det givne projekt. Ud fra denne optik kan et Laravel PHP framework nærmest tilpasses som man ønsker det i forhold til funktionalitet og features.      

SideWalk - eksperter i udvikling og vedligehold af webshops

Fordele ved Laravel

WordPress hjemmeside fra SideWalk

SideWalk - din Laravel udvikler

Overvejer du en custom Laravel-løsning, men ønsker flere informationer om fordele og ulemper, og måske faglig sparring på dit projekt?

SideWalk har et stærkt team af Laravel-udviklere inhouse, som er klar til at gå i dybden med dine spørgsmål omkring dit projekt.

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde.

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Kontakt SideWalk: Per og Ronny

white paper

Få succes med dine annoncer!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.