Header_figur

WordPress

Ønsker du komplet uafhængighed, fleksibilitet og funktionalitet i forhold til din webshopløsning? Så skal du vælge en open source løsning, og her er WordPress’ webshopvariant WooCommerce en suveræn nummer 1 med en global markedsandel på hele 42%. I modsætning til en open source løsning, er du ved en hosted webshopløsning, som f.eks. Shopify, meget mere ”låst”, og har ikke samme ejerskab og beføjelser over din løsning. Læs mere om de mange fordele ved en WooCommerce webshopløsning nedenfor.

Header_SideWalk

Fordele:

WordPress

Nem at opdatere

Professionelt webdesign

Tilfredshedsgaranti

Browser-kompatibelt

Understøtter vigtigste browsere

Mobiloptimeret

Mobil, tablet og desktop

Høj hastighed

Hurtig load-tid

Brugerstyring

Flere brugere

Rabatregler

Gør det let at oprette rabatter på tværs af produktkategorier

SEO-venligt

Nem til Google

WordPress hjemmeside fra SideWalk

Fuld kontrol over din webshopløsning

Uanset om du er nystartet eller etableret inden for e-handel, så er WooCommerce et oplagt valg, der giver dig et væld af features og funktioner, og som sikrer dig stor brugervenlighed. WooCommerce lever op til alle de krav og funktioner, der kræves for at have en optimal og funktionsdygtig open source webshopløsning.

Med WooCommerce har du mulighed for at integrere din løsning til alle kendte betalingsgateways, og du vil have ejerskab over koden i din open source webshopløsning. En af de store fordele ved en open source webshopløsning er netop, at du ikke er bundet på hænder og fødder til et bureau eller en hostingudbyder, som i mange tilfælde er en af de store ulemper ved en hosted webshopløsning.

Friheden i forhold til at videreudvikle din WooCommerce webshopløsning er stor, og når behovet for udvidelser og integrationer opstår, er det nemt at gå til implementeringen af disse.

Tag en snak med os om dine WooCommerce ønsker

Skal vi starte succesen for din virksomhed med en WooCommerce open source løsning? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og krav i forhold til en strømlinet webshopløsning, der vil have de bedste forudsætninger for at vækste din virksomheds omsætning.

I vores præsentation gennemgår vi WooCommerce webshopmodulet med dig, og vil samtidig præsentere nogle af de mange funktioner og features i WooCommerce. Vi har også mulighed for at komme med forslag til de visuelle og designmæssige aspekter af din webshop.

Et andet vigtigt element er at få afdækket hvilke integrationer, du har brug for i din webshop. Eksempler på ofte anvendte og populære integrationer til WooCommerce webshop er bl.a.:

  • Økonomisystemer – Denne integration får din WooCommerce webshop til at ”snakke sammen” og være kompatibel med dit økonomisystem. Der skal ikke mange ordrer til før det ikke længere kan betale sig at bogføre ordrer manuelt, og her er økonomisystemet et fantastisk redskab. Et populært økonomisystem til WooCommerce er e-conomic.
  • Specialudviklede plugins – Her får du integrationer, der er udviklet og designet unikt til din webshop – helt i tråd med dine ønsker og krav til onlinehandel.
  • Betalingsgateways – Ved at hooke din webshop op til en betalingsgateway, gør du kundeoplevelsen endnu bedre i og med at dine kunder får mulighed for at betale med flere forskellige betalingskort.
SideWalk - eksperter i udvikling og vedligehold af webshops

Fordele ved WordPress

WordPress hjemmeside fra SideWalk

Hvad er open source?

Open source betyder at du har fuld adgang til koden, der kører din hjemmeside eller webshop. I de fleste tilfælde er du selv ejer af koden, eller betaler en given licens for at avende koden, og eventuelle ændringer i kodningen vil kunne foretages af dig selv eller din eCommerce udvikler. En hosted webshopløsning, som f.eks. Shopify eller Bigcommerce, er mere ”låst”, og giver dig ikke adgang til de samme elementer som ved en open source løsning. I en hosted webshopløsning har du som regel kun tilladelse til at ændre i skabeloner og designs. Disse elementer vil ofte give udfordringer hvis du har planer om en webshop, hvor der skal integreres custommade features.  

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Kontakt SideWalk: Per og Ronny