Videomarketingkanaler_SideWalk

6 videomarketingkanaler og hvorfor de er så gode at bruge

Video markedsføring er godt, når du skal nå din målgruppe. Undersøgelser viser, at mere end 90% af forbrugerne siger, at videoer hjælper dem med at træffe købsbeslutninger, og videoer på sociale medier kan øge delinger med op til 1200%. Brug af video på din hjemmeside kan også øge konverteringsraten med op til 80%. Det er klart at video markedsføring er  effektivt for at øge konverteringer og engagement.

Video marketing er ikke kun effektivt, det er også eftertragtet blandt forbrugere. Faktisk viser undersøgelser, at 72% af forbrugerne foretrækker at lære om et produkt eller en tjeneste via video, fremfor at læse om det. Derfor er det vigtigt for virksomheder at have en stærk tilstedeværelse på platforme som YouTube og TV2 Play og andre sociale medier, hvor brugen af video fortsætter med at stige.

6 medier til video marketing

TV2 Play

TV2 Play

En ny rapport viser, at TV2 og TV2 Play er populære tv-kanaler blandt seere i Danmark. Her er nogle oplysninger, der kan være nyttige for dig:

 • Fordeling af seerne i Danmark: 25% fra Syddanmark, 24% fra Midtjylland, 21% fra hovedstaden, og 15% fra Nordjylland og Sjælland.

 • Reklamevisningsprocent: 98% ser reklamen til ende på TV2, 20% ser reklamen til ende på YouTube, og 5% ser reklamen til ende på Facebook.

 • 25% af reklamerne vises før on-demand programmerne, mens 75% vises i live programmerne.

 • ROI (Return on investment): TV2 har en 44% højere ROI end SoMe og en 29% højere ROI end YouTube.

  Det er vigtigt at kende sin målgruppe for at kunne lave engagerende videoer. Hos SideWalk kan vi hjælpe med at analysere din målgruppe og skabe videoer, der taler til deres behov og interesser.

 • LinkedIn_logo

  LinkedIn


  Video marketing er god til markedsføring på LinkedIn i forhold til B2B markedsføring. Med 2.5 millioner brugere i Danmark, kan du med LinkedIns native video funktion, nå ud til mange relevante målgrupper.

  For at få det optimale ud af din videomarketing strategi på LinkedIn, er der forskellige tips og tricks, man kan følge. Først og fremmest skal man overveje, hvilken type video man ønsker at promovere, og herefter anvende den rette budstrategi.
  Se eksempler på budstrategi nedenfor:

 • CPC (cost per click) kan bruges til at generere leads
 • CPV (cost per view) kan bruges til visning af videoer
 • CPM (cost per mille) kan bruges til at øge antallet af besøg på en hjemmeside
 • Automatisk budstrategi kan maksimere klik inden for et budget

 • Facebook

  Facebook

  Ca. 4,8 mio. danskere er på Facebook, hvor 22,2% deler videoer, men bruger kun i gennemsnit 4,5 sekunder på en brandvideo. 76% af brugerne oplever en stigning i salget ved brug af videomarketing på Facebook, hvor mere end 1 mia. videoer deles dagligt. Korte og engagerende videoer på maks. 30 sekunder, der er tilpasset mobile enheder, er vigtige.

  Vi kan hjælpe dig med en god strategi, professionelle videoer og analyse af resultaterne, som er en god investering.

  Instagram_logo

  Instagram

  I Danmark er der ca. 2,9 millioner månedlige brugere på Instagram, som er ejet af Facebook. Brugerne bruger i gennemsnit 30 minutter om dagen på at se videoer på platformen. Det er også interessant at bemærke, at 81% af brugerne på sociale medier bruger dem til at undersøge produkter og tjenester. Desuden ser 85% af Instagram-brugerne videoer uden lyd, da platformen ofte bruges på offentlige steder med mange mennesker. Derfor kan det være en god ide og have videoer med undertekster på. Hvilket vi kan hjælpe dig med at sætte op.

  Det er også vigtigt at bemærke, at 54% af SoMe-brugerne siger, at de har taget en beslutning om et køb, efter at have set en virksomheds video på sociale medier. Det betyder, at videoindhold er en stærk markedsføringskanal for virksomheder på Instagram.

  YouTube_logo

  YouTube

  YouTube er verdens andet største søgemaskine, hvor der uploades 100 timers video hvert minut. I kan annoncere på YouTube via Google Ads, hvilket vi selvfølgelig kan hjælpe jer med. Video markedsføring på YouTube er billigere end tv-markedsføring og kan justeres til mindre virksomheder med et budget på mindre end 10.000-60.000 kr om måneden til video markedsføring.

  På YouTube er der tre forskellige muligheder for videoannoncering:

  TrueView in-stream videoer betales kun, hvis seerne ser hele videoen eller mindst 30 sekunder af den. Det betyder, at virksomheder kun betaler for brugere, der finder videoen interessant. Det er vigtigt at have de vigtigste pointer i begyndelsen af videoen, ideelt indenfor de første 5-15 sekunder. Seere kan springe videoen over efter 5 sekunder og gå direkte til indholdet. Derfor er det godt og have gode pointer med i de første 5 sekunder af jeres video.

  TrueView in-display videoer vises, når nogen søger efter en video på YouTube. Her vil i skulle betaler for, at jeres videoer ranker godt på en specifik søgning, og I vil kun skulle betale, når nogen klikker på videoen. Dette er ligesom på Google-annonceringer.

  TrueView in-search videoer er de videoer, der vises, inden en video begynder at spille. De vil give jer et vindue på 5-15 sekunder til at fange leads, inden seerne kan klikke sig videre til det ønskede indhold. Videovisninger er gratis, hvis seerne ikke klikker på videoen, men virksomheder betaler pr. klik.

  Her kan vi hjælpe dig med og lave videoerne, marketingsstrategierne og sætte din video op som du ønsker det.

  OneAd

  OneAd

  OneAd giver dig mulighed for at målrette dine annoncer på forskellige medieplatforme, herunder Jysk Fynske Medier, STEP Network, TV2, Ekstra Bladet og Berlingske. Med OneAd kan du opsætte bannerreklamer, der er skræddersyet til din specifikke målgruppe.

  Vi kan også hjælpe dig med at definere din målgruppe og rådgive dig om den bedste video marketingstrategi.

  Kom nemt og hurtigt i gang med vores startpakke

  Vi har samlet en videopakke til dig med 3 professionelle videoer af 30 sekunder hver, som er en fantastisk måde at præsentere din virksomhed på, og vise dit produkt eller service frem, samt opsætning af annonce på 1 ønsket medie. 

  Vi samarbejder med dig om dine ønsker, filmens form og budskab.

  Kontakt os

  Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

  Per og Erik

  white paper

  Få succes med dine annoncer!

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hent vores White paper, som giver dig hjælp til succes med dine Facebook- og Instagram ads. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.