7 gode råd inden du går i gang med din video marketing

7 gode råd til video markedsføring

Video markedsføring er effektivt i forhold til at nå ud til din målgruppe. Med simple og engagerende budskaber i videoer, øger du chancen for at fange publikums opmærksomhed. Video markedsføring kan ligeledes være en vigtig faktor i forhold til at øge konverteringer, styrke dit brand og skabe følelsesmæssig forbindelse med dine seere. 

Uanset hvilket medie du vælger, er det vigtigt at overveje din målgruppe, dit budskab og din målsætning samt at måle resultaterne for at optimere din video marketingstrategi for at opnå de bedste resultater. En klar strategi er nødvendig, herunder målgruppedefinition, kanalvalg og ønskede resultater som vi selvfølgelig guider dig igennem fra A-Z.

7 gode råd til video markedsføring

Steps 01.

Forstå din målgruppe

Ved at kende din målgruppe kan du lave videoer, der taler til dem, engagerer dem og opfylder deres behov. Hos SideWalk har vi specialister, der hjælper dig med analyse af din målgruppe: Køn, alder, interesser, behov, forventninger mm.

Steps 02.

Lav en klar videostrategi

En god videostrategi indeholder mål, målgruppe, budskaber, indholdsplan og metoder til at måle succes. Vi kan hjælpe dig med en klar videostrategi, der tager højde for dine overordnede marketingmål: Øget brandbevidsthed, øget salg, øget engagement eller noget helt fjerde.

Steps 03.

Brug call-to-action

Enhver annonce skal have en tydelig CTA (call-to-action / handling), så det er tydeligt, hvor du gerne vil have din modtager hen. Vi hjælper dig med at lave en målrettet call-to-action, som sikrer, at du får din modtager til at konvertere på lige det, du ønsker.

Steps 04.

Skab kvalitetsindhold

Det er vigtigt at producere video af høj kvalitet, så modtageren af din video føler sig tryg og i gode hænder. Vi producerer kvalitetsindhold, professionel redigering af lyd og billede ved hjælp af vores erfarne medarbejdere og professionelt udstyr.

Steps 05.

Optimer din SEO

Når vi taler video, kan vi ikke undgå også at have fokus på SEO. Her kan vi hjælpe med at finde de rette søgeord i din videos titel, beskrivelse, undertekst og tags for at gøre det lettere for søgemaskiner som f.eks. Google og YouTube at indeksere og rangere dine videoer og altså øge synligheden online.

Steps 06.

Del dine videoer på relevante platforme

Du skal være synlig, der hvor din målgruppe bevæger sig, for at tale til flest mulige af dine potentielle nye kunder. Her hos os i SideWalk hjælper vi dig gerne med at vælge den eller de rigtige medieplatforme, hvor din målgruppe er mest aktiv, afhængigt af din målgruppe og dine mål.

Steps 07.

Analysér og lær af dine resultater

Sidst men ikke mindst: Hvad fungerer godt, og hvad kan forbedres? Ved hjælp af analyseværktøjer, kan du spore præstationen af dine videoer og evaluere deres effektivitet. I SideWalk har vi fokus på at få opsat korrekt sporing, så vi kan gå ind og analysere på kunderejsen, og tage den læring af dine resultater med videre. Det kan bruges både til at justere din videostrategi løbende for at opnå bedre resultater over tid, men også til din generelle markedsføring fremadrettet.

Kom nemt og hurtigt i gang med vores startpakke

Vi har samlet en startpakke til dig med 3 professionelle videoer af 30 sekunder hver, som er en fantastisk måde at præsentere din virksomhed på, og vise dit produkt eller service frem, samt opsætning af annonce på 1 ønsket medie. 

Vi samarbejder med dig om dine ønsker, filmens form og budskab.

Godt at vide om video marketing

Video marketing til B2C (business to costumer) 

Video marketing er et godt værktøj for B2C-virksomheder. Forbrugere er ofte mere visuelt orienterede og tilbøjelige til at engagere sig med indhold i form af videoer. Sociale medieplatforme som Facebook og Instagram er ideelle til at dele korte og underholdende videoer, der kan vække interesse og skabe delingseffekt. For eksempel kan en B2C-virksomhed bruge Instagram og Facebook Stories til at dele produktdemonstrationer, brugeranmeldelser eller bag-scenen indhold for at skabe et stærkt forhold til potentielle kunder. Her har vi eksperter, som kan hjælpe dig med den rigtige opsætning til din målgruppe. 

Video marketing til B2B (business to business) 

Når det kommer til B2B-marketing, er kunderejsen som regel lidt længere og mere tidskrævende. Her kan videoindhold være en afgørende faktor for at opbygge relationer og opnå tillid hos potentielle kunder. Ved at skabe informative videoer, der adresserer kundernes udfordringer og behov, kan virksomheder demonstrere deres ekspertise og værdi. For eksempel kan en B2B-virksomhed bruge LinkedIn til at dele videoer, der præsenterer produkter, viser case-studier eller leverer brancheindsigt for at nå ud til professionelle kunder. 

Fordelene ved YouTube, TV2 Play og OneAd  

Platforme som YouTube og TV2 Play er perfekte til at nå dit publikum, og opbygge en loyal følgerskare. Med YouTube kan du oprette egne kanaler og dele indhold, der appellerer til jeres målgruppe, f.eks. how-to videoer, tutorials, eller vlogs. På samme måde kan TV2 Play bruges til at nå et bredt publikum med relevant videoindhold, der er skræddersyet til danske seere. 

OneAD er en digital reklameplatform, der giver mulighed for at distribuere reklamevideoer til et bredt netværk af partnere. Det kan være en effektiv måde at nå ud til forskellige målgrupper og øge synligheden af et brand eller et produkt. 

Kontakt os

Tag fat i os - det koster aldrig noget at spørge

Per og Erik